Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Το ταξίδι στη βόρεια Εύβοια ήταν τελικά…αναψυχής!

Η Αμβρακία κατάφερε να νικήσει με 2-3 στην Εύβοια και να παραμείνει στην κατηγορία, χωρίς να δίνει σημασία στην έκβαση του αγώνα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στην Άρτα.

Όπως αναφέρει το artagoal.gr, το α’ ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, όμως στο β’ ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν και σημειώθηκαν 5 γκολ. Στο 48′ ο Μπιμπάϊ με ωραία ενέργεια και σουτ στο “Γ” έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν άμεσα αντίδραση όμως, και αφού ο Μπαλαδήμας με σουτ και ο Λύτος με κεφαλιά σημάδεψαν το δοκάρι, τελικά με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1. Ο Νταλάκας μπήκε στην περιοχή και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσαΐνη. Στο 72′ έγινε το 1-2 με κεφαλιά του Βερλέκη μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Στο 76′ ο Μπιμπάϊ με τρομερό σουτ έξω απ’ την περιοχή έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στο παραθυράκι του Βαρέλη κάνοντας το 2-2, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι. Τελικά στο 80′ ο Βασίλας με σουτ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 2-3. Με αυτό τον τρόπο η Αμβρακία πήρε την 4η σερί νίκη της και πανηγύρισε την παραμονή της στην Γ’ Εθνική, τερματίζοντας μάλιστα στην 12η θέση μαζί με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου! Τέλος, να σημειώσουμε ότι στις καθυστερήσεις ο Λύτος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση.

Συνθέσεις

ΑΕ Ιστιαίας : Τσαΐνης (68′ Ευλιάτης), Συκάς, Βασιλείου, Καλίτσης, Πανάκης, Γεωργιάδης, Χαραλαμπίδης, Θόρια (55′ Μιχαηλίδης), Στεργίου, Μπιμπάϊ, Μακρής

Αμβρακία Κωστακιών : Βαρέλης, Παπανίκου, Βασίλας, Λύτος, Μπεζεβέγκης, Βερλέκης, Κωστακιώτης (67’ Μπότσαρης), Θεμελής, Παππάς (90’ Τσαμπάς), Νταλάκας, Ασπροποταμίτης (46’ Μπαλαδήμας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected