Κατηγορίες
Football League

Τον παίρνει…αγκαζέ στη Γ Εθνική!

Πολύ αργά ξύπνησε η ομάδα της Καλλιθέας που σημείωσε τη δεύτερη διαδοχική της νίκη, αλλά πλέον περιορίστηκαν στο μηδέν σχεδόν και οι μαθηματικές της ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία.

Όπως αναφέρει το FL News, το 3-1 της αθηναϊκής ομάδας μέσα στην Ελευσίνα ήρθε μετά από την ουσιαστική κατάρρευση του Πανελευσινιακού όταν δέχθηκε το πρώτο γκολ.

Ο Τσίπρας στο 48ο λεπτό άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή και από εκείνο το σημείο η άμυνα των γηπεδούχων έχασε τη συνοχή της, με αποτέλεσμα να δεχθεί αμέτρητες φάσεις που είχαν συγκομιδή δύο ακόμη γκολ για την Καλλιθέα και δύο δοκάρια.

Ο Μασέδο στο 80ο λεπτό έκανε το 0-2 και ο Κατσικογιάννης στην αμέσως επόμενη αντεπίθεση σημείωσε το 0-3. Το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους ήρθε από σουτ του Σιλιγαρδάκη έξω από την περιοχή. Ο αμυντικός της Ελευσίνας λίγα λεπτά μετά το γκολ είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Με αυτή τη νίκη η Καλλιθέα παίρνει προβάδισμα απέναντι στην Ελευσίνα και η μόνη της ελπίδα για σωτηρία είναι αν προκύψει υποβιβασμός άλλη ομάδας για εξωαγωνιστικούς λόγους ή αν γίνει αναδιάρθρωση. Στο τελευταίο σενάριο ελπίζει και η ομάδα της δυτικής Αττικής, γιατί αγωνιστικά υποβιβάστηκε και μαθηματικά.

Συνθέσεις

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Χρήστος Παντιώρας): Μακρυωνίτης, Αρναούτογλου (65′ Πάσχος), Γραικός, Κασνέτση, Καμπούρης (54′ Κολόκας), Κωνσταντινίδης, Μουστάκης, Σιλιγαρδάκης, Κρισμάρεβιτς (54′ Δημόπουλος), Σταματάκης, Κορομηλάς.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σωτήρης Τζουμερκιώτης): Μιχελής, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Συριόπουλος, Τσώνης, Ντιακιτέ, Κατσικογιάννης, Γκίνη, Μασέδο (90′ Γουόρντεν), Τσίπρας (85′ Μάκο), Σταματάκος (71′ Μπέλης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected