Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Κάλεσμα του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο αδελφοποιημένο σωματείο του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου!

Με το σύνθημα “ο Απόλλων αγκαλιάζει τους συνονόματους όλης της Βορείου Ελλάδος”, ο Όμιλος Φίλων Απόλλων Πόντου ξεκινά μια νέα προσπάθεια!

Ο Όμιλος, σε συνεργασία με τον ερασιτέχνη Απόλλωνα και το ποδοσφαιρικό τμήμα (μετατρεπόμενο σε ΠΑΕ σε λίγες εβδομάδες), θα υποδεχθεί στα γραφεία της ομάδας τους συλλόγους που ονομάζονται “Απόλλων”, με σκοπό την δημιουργία “ομπρέλας” υπό το μεγάλο σωματείο, με σχέση συνεργασίας, επικοινωνίας και εκπροσώπησης σε όλα τα θέματα που αφορούν τους συλλόγους.

Η συνάντηση θα γίνει στις 10 Ιουνίου 2017 στις 11:30 το πρωί και θα συμμετέχουν εκτός των διοικούντων της ομάδας, πολλοί εκπρόσωποι του τύπου.

Οι ομάδες που έχουν κληθεί μέχρι στιγμής :

Απόλλων Κρύας Βρύσης Πέλλας, Απόλλων Ραχώνας Πέλλας, Απόλλων Αγίου Γεωργίου Ημαθίας, Απόλλων Μαυρονερίου Κιλκίς, Απόλλων Πευκοδάσους Κιλκίς, Απόλλων Ευρώπου Κιλκίς, Απόλλων Σταυρούπολης, Απόλλων Σόλνα Σουηδίας, ενώ γίνονται προσπάθειες να βρεθούν και οι εκπρόσωποι των Απόλλων Καστανά Λιτοχώρου, Ζαγκλιβερίου, Κάτω Σχολαρίου, Παλαιοκάστρου Σερρών, Δημητριτσίου Σερρών, Νέας Σεβάστειας Δράμας και Αρναίας Χαλκιδικής.

Οι εκπρόσωποι των σωματείων (προσκλήθηκαν τρεις από κάθε σύλλογο), θα ακούσουν τις σκέψεις και τις ιδέες του “μεγάλου Απόλλωνα” και θα καταθέσουν και αυτοί τις δικές τους προτάσεις.

Μια νέα συνεργασία ξεκινάει (κάτι που έπρεπε να γίνει πολλά χρόνια τώρα), ελπίζοντας να μακροημερεύσει!

Στους επισκέπτες-εκπροσώπους των ομάδων εκτός του καφέ και του μπουφέ που θα υπάρξει, θα δοθούν και κάποια δωράκια από τον Όμιλο και την ομάδα.

Να σημειωθεί τέλος πως η προσπάθεια αυτή δεν θα περιλαμβάνει μόνο στις ομάδες που έχουν ως όνομα τους τον Απόλλωνα. Υπάρχουν πολλά ποντιακά χωριά με τα οποία διατηρούνται άριστες σχέσεις και θα υπάρξει άμεση συνεργασία. Μεταξύ αυτών είναι η Γερακαρού, η Ποντοηράκλεια Κιλκίς, η Πεντάβρυσος Καστοριάς και ο Λιθότοπος Σερρών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected