Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ο άγνωστος “Χ” που αναλαμβάνει πρόεδρος!

Στα αποκαλυπτήρια της προχωρά η νέα ομάδα της Μαγνησίας, “ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ.!

Με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα (www.volosps.gr) του νέου συλλόγου, η πρώτη παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Ξενία, την Παρασκευή 2 Ιουνίου και ώρα 12:00.

Ο πρόεδρος της νέας ομάδας – δεν αναφέρεται όνομα – θα δώσει συνέντευξη Τύπου και θα αναπτύξει το πλάνο αυτής της προσπάθειας που στόχο έχει, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, να ενώσει και όχι να διχάσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Ο Βόλος Ν.Π.Σ. είναι πλέον γεγονός, με την ευχή όλων μας η προσπάθεια αυτή να αγκαλιαστεί από όλους τους φιλάθλους του Βόλου και της Μαγνησίας.

Η παρουσία της νέας ομάδας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας δεν έχει σκοπό να διχάσει τους Βολιώτες φιλάθλους, αλλά να τους ενώσει με έναν και μόνο στόχο.

Να ξαναφέρει τον Βόλο στο επίκεντρο του Ελληνικού- και όχι μόνο- ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος θα δώσει συνέντευξη Τύπου μέσα από την οποία θα αναλύσει το πλάνο των ανθρώπων που οραματίστηκαν και στηρίζουν την προσπάθεια αυτή.

Οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά τη συνέντευξη Τύπου από την επίσημη ιστοσελίδα, η οποία από την Παρασκευή θα βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία με συνεχή ενημέρωση».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected