Γ Εθνική / Τοπικά

Οι δηλώσεις Βασιλειάδη “ξέκοψαν” όποιες ελπίδες…

Απογοήτευση σκόρπισε μέσα στο στρατόπεδο της Δόξας Δράμας (και όχι μόνο…) η δήλωση του υφυπουργού αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη σε ραδιόφωνο της Πάτρας με την οποία είναι αντίθετος στην δημιουργία δύο ομίλων στην δεύτερη κατηγορία.

Όπως αναφέρει το Sportdrama, μια τέτοια θέση από τον πλέον αρμόδιο να δρομολογήσει την συγκεκριμένη εξέλιξη δεν μπορεί να συνοδευτεί από άλλο συναίσθημα πέρα από απογοήτευση και προβληματισμό για την συνέχεια καθώς σηματοδοτεί την τέταρτη κατά σειρά παρουσία της Δόξας στην Γ’ εθνική.

Εξέλιξη που έρχεται σε κόντρα όλων αυτών των κύκλων που τροφοδοτούσαν τον μεγαλοχορηγό της Δόξας με «σίγουρη» πληροφόρηση και καθησυχαστική ενημέρωση πως όλα θα πάνε καλά και το θέμα της αναδιάρθρωσης θα έχει αίσια κατάληξη για τα όνειρα ανόδου τόσο του ίδιου όσο και του κόσμου της ομάδας.

Όμως, ακόμη και μετά από αυτήν την τόσο αρνητική και περί του αντιθέτου τοποθέτηση από τον υφυπουργό, οι ίδιοι κύκλοι έσπευσαν να «επιβεβαιώσουν» βάση κάποιας δικής τους …υπόγειας ενημέρωσης ότι το θέμα παραμένει ανοιχτό!!!

Ωστόσο η πραγματικότητα είναι ότι από την μία πλευρά αυτή η εξέλιξη προβλημάτισε πάρα πολύ τον Γιάννη Μπύρο σε ότι αφορά την ενημέρωση που λάμβανε όλο αυτό το διάστημα, από την άλλη δεν ήταν αρκετή να του αλλάξει τα πλάνα. Τουλάχιστον προς το παρών…

Το βάρος στα πλάνα του μεγαλοχορηγού της Δόξας δεν βρίσκεται στο θέμα της αναδιάρθρωσης των ομίλων αλλά στο κυνήγι της υπόθεσης των επεισοδίων στο γήπεδο της Καλαμαριάς στο παιχνίδι με τον ΑΟ Καρδίας. Ο ίδιος συνεχίζει να παρακολουθεί το θέμα και να περιμένει τις εξελίξεις καθώς δεν ήρθε κάτι από τα προσδοκώμενα.

Είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ ότι ο Γιάννης Μπύρος πίστευε στην δικαίωση στο θέμα. Τελικά βλέποντας ότι τα πράγματα δεν έγιναν έτσι όπως προβλέπει η νόμιμη διαδικασία και ο φάκελος της Δόξας για τα επεισόδια δεν εξετάστηκε καν από την αθλητική δικαιοσύνη έδωσε εντολή στο νομικό επιτελείο της ομάδας να πράξει τα δέοντα.

Ο ίδιος φέρεται έντονα ενοχλημένος από την κοροϊδία –όπως την αντιλαμβάνεται- που υπήρξε προς το πρόσωπο του και προς τον σύλλογο και καθώς διαπίστωσε ότι ο φάκελος της Δόξας δεν έφτασε στην εισαγγελία που είναι επιφορτισμένη για θέματα αθλητικής βίας, επέλεξε να απευθυνθεί σε ανώτερη κλίμακα.

Έτσι το πρωί της Δευτέρας θα κατατεθεί στην επιτροπή δεοντολογίας ο φάκελος που ποτέ δεν πήγε εκεί που έπρεπε να πάει αλλά και δεν μπήκε στο αρχείο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected