Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Προσπάθεια για Γ Εθνική μέσω…Σεβαστής!

Εξελίξεις και μάλιστα ραγδαίες δεν αποκλείεται να σημειωθούν στον ΠΟΕ.

Σύμφωνα με το eleftheria.gr, η ομάδα της Ελασσόνας, που πραγματοποίησε πολύ καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής, βλέπει την περίπτωση της Γ’ Εθνικής μέσω… Σεβαστής. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πρόκειται για αγορά του ΑΦΜ της Σεβαστής. Ο ΠΟΕ θα διατηρήσει κανονικά το όνομά του και την έδρα του και εάν το «φλερτ» ευοδωθεί θα δώσει το «παρών» στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε επαφή, έχουν γίνει δηλαδή οι πρώτες συζητήσεις και δεν αποκλείεται από την ερχόμενη εβδομάδα να σημειωθούν εξελίξεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του ΠΟΕ, Άλκης Παλάγκας (φωτ), αποκάλυψε το ενδιαφέρον που υπάρχει από την πλευρά των ανθρώπων του συλλόγου για συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ παράλληλα δεν αρνήθηκε να σχολιάσει ότι έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις με τη Σεβαστή. Πάντως όπως τόνισε, τίποτα ακόμα δεν επίσημο, δεν ισχύει τίποτε και όλα είναι στον αέρα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι την άλλη εβδομάδα θα υπάρξει και νέα συνάντηση με τη Σεβαστή. Χρειάζεται όπως επισήμανε να διευθετηθούν κάποια ακόμα ζητήματα, όπως το μπάτζετ για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, το γηπεδικό κ.ά. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ενδιαφέρον υπάρχει και προς την πλευρά του Αλμυρού που φέτος κέρδισε την άνοδο στην Γ’ Εθνική από τον νομό Μαγνησίας.

Σε ό,τι αφορά στον προπονητή, ο νεοπροσληφθείς Δημήτρης Μπουκουβάλας θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας ακόμα και αν επιτευχθεί η παρουσία του ΠΟΕ στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ενδεχόμενη συμμετοχή του ΠΟΕ στη Γ’ Εθνική σημαίνει ότι δημιουργείται μία κενή θέση στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας που θα καλυφθεί από ομάδα της Α1. Συνολικά δηλαδή θα επωφεληθούν τρεις ομάδες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected