Κατηγορίες
Football League

Στη Football League ή….;

Το δικαστικό μέρος και γενικώς το κομμάτι που έχει να κάνει με όλα αυτά τα ζητήματα που μπορεί να επιφέρουν επιπτώσεις στην ομάδα αποτελεί τη μία πλευρά του νομίσματος.

Ποια είναι η… άλλη; Μα ποια άλλη φυσικά από την επόμενη μέρα στα Χανιά και πώς θα μπορέσει -αφού ξεπεραστούν όλες αυτές οι αντιξοότητες- να παρουσιαστούν “κανονικά” τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρει το athlitiko αυτή τη στιγμή, πρακτικά, ο ΑΟΧ δεν έχει κανένα παίκτη στο δυναμικό του! Κανέναν. Ο ένας δε μετά τον άλλο από αυτούς που φόρεσαν αυτή τη χρονιά τη φανέλα του και αγωνίστηκαν για λογαριασμό του αποχαιρετούν την ομάδα μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης και κατά κύριο λόγο από το Facebook. Ο ΑΟΧ βρίσκεται, όπως άλλωστε ήταν και πέρσι βέβαια -απλώς φέτος είναι η δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και ίσως και πιο δύσκολη- χωρίς να έχει κανένα παίκτη και γενικώς άνθρωπο στο δυναμικό του! Παίκτες δεν υπάρχουν, προπονητής-ες δεν υπάρχουν και κατά συνέπεια θα πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα για να είναι μια… κανονική ομάδα που θα “κατέβει” τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα. Σίγουρα, δεν είναι μονάχα ο ΑΟΧ σε αυτή την κατάσταση αυτή την περίοδο, αλλά ειδικότερα ο ΑΟΧ έχει ένα πολύ δύσκολο δρόμο να διαβεί από εδώ και στο εξής.

Υπενθυμίζεται ότι η ΠΑΕ στην ανακοίνωση που εξέδωσε τις προάλλες έκανε λόγο για την ένταξη 4-5 επιφανών Χανιωτών επιχειρηματιών στο δυναμικό της διοίκησης, αλλά σίγουρα αυτό θα πρέπει να καταγραφεί και στην πράξη. Το μόνο σίγουρο είναι πως το διάστημα που ακολουθεί έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Οι εκκρεμότητες :

Α) Το πρώτο θέμα έχει να κάνει με την απόφαση από τη Φούτμπολ Λιγκ για το ποια θα είναι η επόμενη εξέλιξη μετά την άρνηση από τον ΑΟ Χανιά να προχωρήσει σε εξόφληση για την προσφυγή του Νικολόπουλου. Ο ΑΟΧ “πατάει” στο ότι και να αφαιρεθούν οι 3 βαθμοί από τη συγκομιδή του, αυτό δεν θα έχει καμία άλλη σοβαρή επίπτωση για την ομάδα, κάτι που απομένει σίγουρα να επιβεβαιωθεί και στην πράξη.

Β) Ενα άλλο θέμα είναι οι διώξεις για τα ληξιπρόθεσμα πρόστιμα… Εως τώρα είναι δύο, αρχικά για 13.000 ευρώ και στη συνέχεια για 5.500 ευρώ. Ο ΑΟΧ θα πρέπει να βρει λύση σε αυτό το ζήτημα διότι σίγουρα θα υπάρξουν επιπτώσεις ίσως και σε αγωνιστικό επίπεδο για την ομάδα.

Γ) Τέλος, το τρίτο αλλά και πολύ σημαντικό επίσης ζήτημα αφορά τις προσφυγές που παραμένουν εκκρεμείς και αυτή τη στιγμή -μετά τον Νικολόπουλο- ανέρχονται στον αριθμό των τεσσάρων… Πρόκειται για τους Δρίζη, Καρβούνη, Παρασκευόπουλο και Κρασουδάκη, οι οποίες προσφυγές σίγουρα προβληματίζουν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected