Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μία ανανέωση, τρεις αποχωρήσεις!

Παρελθόν από τον Ερμή Ζωνιανών αποτελούν τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίστηκαν την περυσινή χρονιά στους Ρεθυμνιώτες.

Όπως αναφέρει το rethymnosports.gr, πρόκειται για τους Γιάννη Κοζυράκη, Βαγγέλη Πουλάκη που είχαν γεμάτη χρονιά στον Ερμή Ζωνιανών, αλλά και τον’Εντισον Καραγκιόζι.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές κατ επιλογή ζήτησαν την αποδέσμευση τους από την Ρεθυμνιώτικη ομάδα, με την διοίκηση του συλλόγου να συναινεί και έτσι να χωρίζουν οι δρόμοι τους.

Παραμένει ο Ανυφαντάκης

Κάτοικος Ζωνιανών Θα παραμείνει για ένα ακόμη χρόνο ο Βενιζέλος Ανυφαντάκης, ο οποίος συμφώνησε να ανανεώσει την συνεργασία του με την Ρεθυμνιώτικη ομάδα.

Ο αρχηγός του Ερμή δεν χρειάστηκε παρά λίγο χρόνο για να δώσει τα χέρια και πάλι με την διοίκηση της ομάδας και να πορευτούν μαζί και για 3ο χρονιά. Με τον καλύτερο τρόπο λοιπόν ξεκίνησε η επιχείρηση υλοποίησης του σχεδιασμού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Διοίκηση και Μανόλης Πατεμτζής συνεχίζουν τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ ώστε να διατηρήσουν ένα βασικό κορμό από την περυσινή χρονιά, ενόψει αυτής που ακολουθεί.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected