
«Καιρός να προχωρήσει καθένας προς το ταβάνι του», σημειώνει μεταξύ άλλων ο 27χρονος, πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής.
Όπως αναφέρει το athlitiko, ο “Τσούκα” είχε μεγάλη συμμετοχή στα φετινά ματς του ΑΟΧ, καθώς αγωνίστηκε συνολικά σε 31 παιχνίδια για το πρωτάθλημα και σε άλλα 3 στο Κύπελλο, ενώ στη Φούτμπολ Λιγκ σκόραρε και 3 γκολ.
Το μήνυμα του Τσουκάνη, που το συνοδεύει με ένα βίντεο όπου πραγματοποιεί την ασίστ στο γκολ του Αποστολόπουλου στη σπουδαία νίκη επί της Καλλονής εκτός έδρας είναι το εξής:
Σήμερα λήγει και τυπικά το συμβόλαιο μου με τον ΑΟ Χανίων. Αποχαιρετώ την ομάδα με ένα στιγμιότυπο από μια από τις σημαντικότερες νίκες για την επίτευξη του στόχου μας. Ευχαριστώ πολύ όλους τους συνεργάτες μου για την ενότητα κατά την διάρκεια αυτής της πολύ δύσκολης χρονιάς. Καιρός λοιπόν να προχωρήσει καθένας προς το ταβάνι του. Καλή συνέχεια!!!






