Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ούτε ο Λαμπρόπουλος τη νέα σεζόν!

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από την ΑΕ Ιστιαίας και ο Γιώργος Λαμπρόπουλος.

Όπως αναφέρει το patragoal, ο 30χρονος στόπερ (γεννηθείς 9/2/1987) από την Αχαία έχει καταγράψει αρκετές συμμετοχές τόσο στη Β όσο και στη Γ’ Εθνική με «γεμάτες» σεζόν στο ενεργητικό του. Στην Παναχαϊκή διέπρεψε φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού από το 2009 έως το 2012 και στην προπέρσινη σεζόν.

Επίσης, έχει αγωνιστεί στον Βύζαντα Μεγάρων, ενώ από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο του 2012 φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή Ψαχνών, όπου πραγματοποίησε 18 συμμετοχές. Συνολικά έχει αγωνιστεί 73 φορές σε επίπεδο Β’ Εθνικής και 98 σε εκείνο της Γ’ σκοράροντας τρία γκολ. Θυμίζουμε έχει περάσει και από Αχαϊκή και Παναιγιάλειο.

«Απ’ ότε φαίνεται ο σταθμός στην ομάδα της Ιστιαίας τερμάτισε οριστικά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο κύριο Αναγνώστου που χωρίς αυτόν η ομάδα δεν Θα γινόταν ποτέ γνωστή σε όλη την Ελλάδα. Επίσης Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μυσιρπή, τον κ. Φαδάκη ,τον κ. Ντόκο και φυσικά τον κόσμο της ομάδας που μας στήριξε. Να έχετε ένα κάλο καλοκαίρι», ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα ο Αχαγιώτης αμυντικός

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected