Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αλλάζουν…όλα στην Καβάλα!

Οι πρώτες ενδείξεις φανερώνουν πως η Καβάλα θα έχει τελείως διαφορετική εικόνα τη φετινή σεζόν!

Όπως αναφέρει η proininews, από το περσινό ρόστερ μένει σίγουρα ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος, ενώ φαίνεται ότι θα αποχωρήσει μετά από μια τριετία ο Παύλος Σταματόπουλος, που είχε αποκτηθεί την περίοδο 2014-2015 από τον Ορφέα Ελευθερούπολης.

Οι παίκτες που έχουν μείνει ελεύθεροι μέχρι στιγμής είναι οι Λίτσκας (δοκιμάζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα), Κυριακίδης (οδεύει προς Δόξα Δράμας), Ζυγκερίδης, Κυζιρίδης, Καλλιβωκάς, Συριτούδης, Νομικός, Μπαντάνης, Πτηνόπουλος (έκλεισε στον Αετό Ορφανού) και εκτός απροόπτου ο Φραγκούλης.

Εκτός από τον Γρηγόρη Παπαδόπουλο, στην ομάδα παραμένουν οι Μπλιός, Καπνόπουλος, Τζιτζιφάκος, Θωμαΐδης, Ζαρωτιάδης και Κεσαπίδης. Δεν έχει κριθεί οριστικά του Νάσου Αθανασίου, ενώ ο Σάββας Τουμανίδης είναι υποχρεωμένος να περιμένει τον ΠΑΟΚ.

Δεν αποκλείεται να μείνει στο ρόστερ και οι Προύντζος, Τουμαντζίδης και Ντέντε ενώ δυο ερωτηματικά είναι οι Κεφαλάς και Παρασκευόπουλος ο οποίος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.

Τις επόμενες μέρες θα κριθεί η παραμονή του Αλέξη Μελισσόπουλου ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ανακοινωθεί επίσημα το ποιοι παίκτες αποτελούν οριστικά παρελθόν.

Όσον αφορά τις μεταγραφές, ο ΑΟΚ έχει εντάξει μέχρι στιγμής πέντε ποδοσφαιριστές στο ρόστερ (Ψάλτης, Λυμπεράκης, Χατζηκυριάκου, Ντουρτμές, Δήμιζας) και εκ των πραγμάτων ο αριθμός θα είναι διπλάσιος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected