Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Συνεχίζει στην Πιερία ο…αειθαλής Γιώργος Τασίδης!

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν αφήσει το δικό του στίγμα στο επαγγελματικό αλλά και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι ο Γιώργος Τασίδης.

O 41χρονος (14/12/1975) πλέον αμυντικός αγωνίστηκε φέτος στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Ημαθίας και αναδείχτηκε πρωταθλητής με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων (στη φωτ. από την παραλαβή του τίτλου του MVP της 12ης αγωνιστικής), σε μια σεζόν που επιβεβαίωσε πως ο ίδιος είναι…εθισμένος σε τίτλους και διακρίσεις.

Όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο, ο πρώην παίκτης των Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Αιγινιακού, Βατανιακού, Πιερικού, Αναγέννησης Άρτας, Πανηλειακού, Αθηναϊκού και Αγερσανί, επιστρέφει στην Πιερία για λογαριασμό της ΑΕ Καρίτσας της ΕΠΣ Πιερίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που δημοσίευσε το Pieriasport :

“H A.E. Καρίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Τασίδη. Ο πολύπειρος αμυντικός αποτελούσε μήλον της έριδας αρκετών ομάδων.

Ωστόσο η αδιαμφισβήτητη ποδοσφαιρική του αξία και κυρίως το εξαίρετο ήθος του οδήγησε τους ανθρώπους της ομάδας σε άμεση συμφωνία, προκειμένου να αποτελέσει το στυλοβάτη της αμυντικής γραμμής.

Ο Γιώργος Τασίδης έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Πανηλειακό, Αθηναικό, Αναγέννηση Άρτας, Πιερικό, Βατανιακό, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Διαγόρα Σεβαστής και Τρίκαλα Ημαθίας.

Η Α.Ε. Καρίτσας τον καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες στη φετινή χρονιά.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected