Football League - Μεταγραφές

Έρχεται η πρώτη μεταγραφή

Μετά τις ανανεώσεις, σειρά παίρνουν τα μεταγραφικά στην ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας που οργανώνεται σε όλα τα επίπεδα ενόψει Β’ Εθνικής.

Να θυμίσουμε πως η ομάδα έχει κάνει 13 ανανεώσεις ποδοσφαιριστών κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, αφού παρέμεινε ο βασικός κορμός.

Από την άλλη στην τελική ευθεία είναι και ο μεταγραφικός σχεδιασμός με τον Λαρισαίο αμυντικό χαφ Κώστα Χατζή να είναι μια ανάσα από την ανακοίνωση. Ο εν λόγω παίκτης έχει φορέσει ξανά την φανέλα του Απόλλωνα, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον Αγροτικό Αστέρα. Έμπειρος ποδοσφαιριστής που έχει καθιερωθεί στη Β’ Εθνική και αναμένεται να βοηθήσει πολύ.

Παράλληλα μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να κλείσουν και άλλες μεταγραφές με τον καταξιωμένο τεχνικό του Απόλλωνα, Σάκη Θεοδοσιάδη να τονίζει πως θα γίνουν 6-7 μεταγραφές και επίσης θα αποκτηθούν και κάποιοι νέοι σε ηλικία παίκτες που έχουν μέλλον.

Όπως αναφέρει το athleticlarissa, 19-21 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν οι αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις στη Λάρισα και εν συνεχεία θα ξεκινήσει η προετοιμασία σε πρώτη φάση στη Λάρισα και μετά στο Καρπενήσι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected