Γ Εθνική / Τοπικά

Και νέα διοίκηση και παραμονή προπονητή

Τυπικού χαρακτήρα θα είναι η δεύτερη γενική συνέλευση, η οποία ορίστηκε στον Τσικλητήρα Πύλου και ουσιαστικά αυτό που Θα συμβεί θα είναι μια επιβεβαίωση των αποτελεσμάτων της πρώτης ΓΣ των μελών η οποία έγινε την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιονίκη, η συνέλευση στις 11 το πρωί της ερχόμενης Κυριακής (16/7), στο γήπεδο της Πύλου, θα γίνει για την καταγραφή πρακτικών και την κατάθεση του ενιαίου ψηφοδελτίου και δεν θα διαφοροποιηθεί η σύνθεση του 13μελούς συμβουλίου που έχει ήδη προκύψει.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνέλευσης θα γίνει και η συνεδρίαση του ΔΣ προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του sport365, τρεις είναι οι πιθανότεροι να αναλάβουν την θέση του προέδρου. Εάν δεν υπάρξει η μεγάλη έκπληξη, του ΔΣ θα ηγηθεί ένας εκ των Τάσου Καραλή, Μάρκου Σαρδέλη, Γιώργου Καρμίρη.

Στο μεταξύ, τρέχει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν με το Θέμα του προπονητή να είναι πρώτο στην ατζέντα. Οι πληροφορίες φέρουν το Νίκο Κακαλέτρη πολύ κοντά στο να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας για μια ακόμη σεζόν. Η συμφωνία είναι θέμα ωρών να οριστικοποιηθεί και με την ολοκλήρωσή της θα ξεκινήσουν οι επαφές και με ποδοσφαιριστές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected