Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Οι δύο μεταγραφές και η έναρξη της προετοιμασίας

Με δύο μεταγραφές ξεκίνησε την προετοιμασία της η ΑΕ Κηφισιάς, ενόψει της συμμετοχής της για μια ακόμη χρονιά στη Γ Εθνική

Οι “κυανόλευκοι” ενέταξαν στο δυναμικό τους Φώτη Παπάζογλου (24/01/1997, τερματοφύλακας) από την ΑΕΛ Καλλονής, με θητεία σε Καλλιθέα και Χρήστο Φαφούτη (22 ετών, αμυντικός) από την Κύπρο Κορυδαλλού, με θητεία παλαιότερα σε Shalford, Νέα Ιωνία και στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟ

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

“Η ΑΕ Κηφισιάς ανακοινώνει την απόκτηση του Παπάζογλου Φώτη. Ο νεαρός τερματοφύλακας (24/1/1997) αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στην ομάδα της Καλλονής ενώ την περίοδο 2015-16 βρέθηκε στην U20 της Καλλιθέας.Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕ Κηφισιάς και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει μόνο επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας”.

“Η ΑΕ Κηφισιάς ανακοινώνει την απόκτηση του Φαφούτη Χρήστου. Ο νεαρός 22χρονος αμυντικός αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στην ομάδα της Κύπρου Κορυδαλλού ενώ έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκου.

Σε μικρή ηλικία έκανε το μεγάλο βήμα προς τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και συγκεκριμένα στην ΑΓΓΛΙΑ και την BERRY LEAGUE ONE για να παίξει για λογαριασμό της SHALFORD F.C. στην CONFERENCE NORTH με αρκετές συμμέτοχες και επιτυχία ενώ έχει αγωνιστεί επίσης και στην Νέα Ιωνία.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕ Κηφισιάς και του ευχόμαστε μόνο επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας.”

Η έναρξη της προετοιμασίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη προπόνηση στην Κηφισιά στο Ζηρινειο Αθλητικό Στάδιο με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για πρώτη ημέρα.

Το παρών έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές με την ομάδα να δείχνει ότι έχει όλες τις δυνατότητες να φτάσει ψηλά.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected