Football League

Απρόοπτο το “διαζύγιο”!

Ήταν 28 Ιουλίου, όταν η Αναγέννηση γνωστοποίησε ότι ο Βασίλης Τζάνης θα συνέχιζε για 6η σεζόν να “συμπλέει” με την ομάδα, ωστόσο σήμερα η ΠΑΕ της Καρδίτσας ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά το διαζύγιο με τον 24χρονο ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρει το FL News, ένα διαζύγιο που συνοδεύτηκε μεν από εκατέρωθεν δημόσιες ευχαριστίες, αλλά άφησε ερωτήματα να αιωρούνται.

“Η Π.Α.Ε. Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Τζάνη,τον ευχαριστεί για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του” ανέφερε η ομάδα. “5 χρόνια γεμάτα εμπειρίες, φίλους και μαγικές στιγμές! Περήφανος που ήμουν μέλος αυτής τς ομάδας! Ευχαριστώ για όλα” ανέβασε στη δική του σελίδα στο Facebook ο ποδοσφαιριστής που μέτρησε 47 συμμετοχές με την Αναγέννηση σε όλες τις διοργανώσεις από το 2012 μέχρι σήμερα.

Για να εκδοθεί, ωστόσο, ένα διαζύγιο στις 24 Αυγούστου είναι προφανές ότι συντρέχουν σοβαροί λόγοι. Πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές είχαν οικονομικές διαφορές με συνέπεια να καταλήξουν στο χωρισμό. Εναν χωρισμό που προέκυψε κατά τ’ άλλα πολιτισμένα και φιλικά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected