Κατηγορίες
Football League

Τέλος ο Λουκίνας, ‘άκυρο’ το Μπάνσκο!

Ο Γιάννης Λουκίνας αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Ηρακλή και φρόντισε να αποχαιρετήσει τους «κυανόλευκος» με ένα μήνυμα σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης.

Με αρκετούς από τους πρώην συμπαίκτες του να απαντούν στο μήνυμα του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του:

«Ήταν για μένα τα 3 πιο γεμάτα χρόνια της ζωής μου αυτά στην οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ, γεμάτα χαρές διακρίσεις, πανηγύρια αλλά και πολλές λύπες πολλές στενοχώριες και δοκιμασίες που με έκαναν να ωριμάσω σαν ποδοσφαιριστή αλλά και σαν άνθρωπο .. Νιώθω ευλογημένος που υπήρξα μέλος αυτού του τεράστιου και περήφανου συλλόγου και που γνώρισα όλα αυτά τα παιδιά αυτά τα χρόνια.. Ένα ευχαριστώ προς τους συμπαίκτες,προπονητές,υπαλλήλους και φυσικά αυτόν τον εκπληκτικό κόσμο της ομάδας είναι λίγο.. Στην καρδιά μου ανεξίτηλα χαραγμένες όλες αυτές οι στιγμές μέχρι να ρθει πάλι η ώρα να γραφτούν και άλλες…»

“Άκυρο” το Μπάνσκο!

Ακόμη ένα φιάσκο για τη διοίκηση του Σπύρου Παπαθανασάκη… Συνεπής στις υποσχέσεις που «ανέξοδα» δίνει και φυσικά δεν υλοποιεί, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αποφάσισε προ ημερών με τους συνεργάτες του να πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Μπάνσκο.

Όπως αναφέρει το bluearena, η αρχικώς προγραμματισθείσα ημερομηνία ήταν στις 28 Αυγούστου αλλά αποφασίστηκε να μετατεθεί χρονικά για τις 2 Σεπτεμβρίου. Με το… πρόσχημα της αναμονής παικτών για να έχει όλο το ρόστερ (;) διαθέσιμο ο Μίλος Κόστιτς αλλά και της δυσκολίας εξεύρεσης αντιπάλων για φιλικές αναμετρήσεις.

Τελικώς οι κυανόλευκοι δε θα μεταβούν καν στη Βουλγαρία και θα παραμείνουν (για όσο καιρό διαρκέσει αυτό) στη Σουρωτή. Και ο λόγος είναι ένας και ξεκάθαρος. Δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για προκαταβολή…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected