Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – Αχιλλέας Νάουσας  2-1 (photos+vid)

Σπουδαία εμφάνιση από τον νεοφώτιστο στην Α1 Ερασιτεχνική, Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, που πήρε την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ημαθίας, χάρη στο 2-1 επί του Αχιλλέα Νάουσας.

Μπροστά σε 100-150 περίπου φιλάθλους και κάτω από ιδανικές συνθήκες για ποδόσφαιρο, η ομάδα του Γιώργου Ευτηριάδη είχε ένα πολύ αποτελεσματικό πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο “κλείδωσε” ουσιαστικά την πρόκριση. Στην αντίπερα όχθη, ο Αχιλλέας αιφνιδιάστηκε από τα γρήγορα τέρματα των γηπεδούχων και παρά την προσπάθεια να αλλάξει τη μοίρα του στο παιχνίδι, δεν κατάφερε να αντιδράσει και μοιραία αποκλείστηκε πρόωρα από τον θεσμό.

Παίζοντας επιθετικά, ο Μέγας Αλέξανδρος έδειξε από την αρχή πως ήθελε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και με κινητήριους άξονες τον Αντώνη Φραγγή (πολύ δραστήριος ο νεοαποκτηθέντας ποδοσφαιριστής) και Χάρη Συμεωνίδη, δημιούργησε αρκετές καταστάσεις στα καρέ του Κερμανίδη.

Η πίεση που άσκησαν στα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι, καρποφόρησε μόλις στο 9′ και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο και συγκεκριμένα με το βολέ από τα 40 μέτρα του Αντώνη Ντόγου.

δείτε το βίντεο :

Στη συνέχεια, ο Αχιλλέας προσπάθησε να ισορροπήσει και για ένα δεκάλεπτο, μετέφερε την πίεση στα καρέ του Καϊσίδη. Στο 21′, ο Βακαλίδης έγινε κάτοχος της μπάλας στο αριστερό άκρο της μεγάλης περιοχής και μετά από διαδοχικές προσποιήσεις έκανε το σουτ, η μπάλα όμως πέρασε σύρριζα από το αριστερό δοκάρι του υψηλόσωμου πορτιέρο των γηπεδούχων.

δείτε το σχετικό στιγμιότυπο :

Στο 26′ όμως οι “κιτρινόμαυροι” βρήκαν και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα και μάλιστα μετά από μια περιπετειώδη φάση. Ο Τεπετός βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κερμανίδη, ο τελευταίος απέκρουσε εντυπωσιακά, ο νεαρός όμως πορτιέρο δίκην αριστερού μπακ κυνήγησε τον Συμεωνίδη που έγινε κάτοχος της μπάλας, έκανε τη σέντρα και ο Φραγγής σε κενό τέρμα “έγραψε” εύκολα το 2-0.

δείτε το γκολ :

Με το 2-0 στην “πλάτη” του, ο Αχιλλέας δεν είχε άλλα περιθώρια από το να ρισκάρει και να αναζητήσει άμεσα το γκολ που θα τον έβαζε και πάλι στο παιχνίδι.

Παρά τις προσπάθειες όμως και τις αλλαγές από τον πάγκο, ο Μέγας Αλέξανδρος κράτησε το υπέρ του σκορ, με τον Αχιλλέα να μειώνει απλά το σκορ στις καθυστερήσεις με σκόρερ τον Πέτρο Μπράτση.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιούρα και Γκόγκα.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας : Καϊσίδης, Δημοσθένους, Πέγιος, Κολίτσης, Αργυρόπουλος, Συμεωνίδης (85′ Τηλκερίδης), Ντόγος, Μουχτάρης (46′ Πάτρας), Κούβαρος (78′ Κελεσίδης), Φραγγής (67′ Τσακαλίδης), Τεπετός

Αχιλλέας Νάουσας : Κερμανίδης, Δημητρίου, Βακαλίδης, Μπαξεβάνος (46′ Τσέλιος), Καραμεταξάς, Μπράτσης, Σαμαράς, Σακελλάρης (86′ Νούσης), Τασιώνας (72′ Ρώσσιος), Κακούδης (46′ Ιτσκάρας), Γιαμαλίδης,

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected