Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Θύελλα Σταυρού – ΓΑΣ Κοπανού  0-6 (photos+vid)

Εμφατική η πρώτη νίκη της χρονιάς για τον ΓΑΣ Κοπανού, που πέρασε σαν…σίφουνας από τον Σταυρό για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ημαθίας.

Η ομάδα του Γιώργου Κουλακιώτη δεν βρήκε ιδιαίτερη αντίσταση από τη γηπεδούχο Θύελλα Σταυρού και με κορυφαίους τους Μπούφι και Ντέλλα (αμφότεροι σημείωσαν χατ-τρικ) έφτασαν στο ευρύ 6-0.

Οι “πράσινοι”, που δεν κατάφεραν να αντεπεξέλθουν στην ποιότητα παιχνιδιού των “κιτρινόμαυρων”, ξεκίνησαν με τον Κώστα Θεοδώρου κάτω από τα δοκάρια και ενώ ο Φωτόπουλος που είχε αρχικά δηλωθεί στο αρχικό σχήμα, ένιωσε ενοχλήσεις στο ζέσταμα της αναμέτρησης.

Στο πρώτο μέρος, ο ΓΑΣ πάτησε…γκάζι και έφτασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4, με τέρματα του Έρβις Μπούφι (16′-32′) και Κώστα Ντέλλα (27′-45+1′), με τον δεύτερο να σημειώνει ένα όμορφο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

δείτε το βίντεο :

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι κατέβασαν στροφές, με τον Γιώργο Κουλακιώτη να δίνει χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς Πασλαμούσκα και Θεοδώρου, ενώ οι Μπούφι και Ντέλλας συνέχισαν το…χαβά τους πετυχαίνοντας από ένα τέρμα έκαστος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Τότσκα και Σαρηγιαννίδη
Ιατρός αγώνα : Γιαννούσης Αθανάσιος

Συνθέσεις

Θύελλα Σταυρού : Θεοδώρου, Νικολαΐδης, Αθανασιάδης (46′ Αθανασίου), Παπαδόπουλος, Τουτουντζίδης, Σαντικίδης (73′ Αντωνιάδης), Πρωτογέρης (55′ Μυλωνάς Γ. / 73′ Κάσα), Μπακάλης, Κοσέογλου, Μυλωνάς Αχ., Κάσα.

ΓΑΣ Κοπανού : Χαβιαρόπουλος, Χαραλαμπίδης, Μποζίνης Π. (82′ Μποζίνης Κ.), Γρυπούδης (74′ Πρόιος), Τζιβάρας, Ιτσκάρας, Μπούφι (74′ Πασλαμούσκας), Οικονόμου Α., Οικονόμου Χ. (82′ Θεοδώρου), Ντέλλας, Σπανός

Ευχετήρια ανακοίνωση του ΓΑΣ Κοπανού

Η διοίκηση του ΓΑΣ Κοπανού εύχεται περαστικά στον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Δημήτρη Κατσουγιαννόπουλο για τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στην προπόνηση της ομάδας του. Κουράγιο Δημήτρη και γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected