Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

‘Αστεράτη’ κούπα! (photos)

Υπερκυπελλούχος 2017 ο Αστέρας Παραποτάμου! 

Σέντρα στην ποδοσφαιρική σεζόν της Θεσπρωτίας, με τον πρωταθλητή Αστέρα να κατακτά το απόγευμα της Τετάρτης και το Σούπερ Καπ στο Στάδιο Ηγουμενίτσας.

Μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ο Αστέρας Παραποτάμου κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της περιόδου, λυγίζοντας έπειτα από 120 λεπτά αγώνα την αντίσταση του Καστρίου.

Δύο όψεις είχε η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού. Το πρώτο 45λεπτο ήταν γεμάτο, χώρια από τα δύο γκολ, με καλές στιγμές και κλασικές ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Από την άλλη, το β΄μέρος δεν ήταν ανάλογο, καθώς οι δύο ομάδες έφτιαξαν ελάχιστες φάσεις , ενώ δεν έλειψαν και τα δυνατά μαρκαρίσματα, τα νεύρα και οι κάρτες.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο theball

Συνθέσεις

Θύαμις (Παππάς): Κωνσταντάκος, Βαγγελής (60΄Αθανασόπουλος), Νικολάου (114΄Λιόντος), Ζήγος, Ηλ.Μονάχος (68΄ Γκιούνος, 113΄Αργυρόπουλος), Αθανασίου, Αναστασίου, Κυβράνογλου, Αλ. Λάμπρου, Γόγολος, Πασχάλης

Αστέρας (Σωτηρίου): Βενέτης, Γιαννακός (90΄Γιάκης), Πανταζής, Σουλιώτης, Στ.Μητσέλος, Νάκος, Παπανδρέου, Γκόλιας (117′ Γκόγκος), Κάσο (79΄ Καλέσης), Μπάρκας, Μητσέλος Αλ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected