Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 1ος όμιλος] Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής – Αετός Ορφανού 2-2 (λύτρωση στο 90′ με Γκόγκα!)

Παλιά του τέχνη κόσκινο! Πόσα γκολ που αξίζουν βαθμούς δεν έχει πετύχει στην καριέρα του ο Σάκης Γκόγκας; Το έκανε για ακόμη μία φορά!

Ο Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2 από τον Αετό Ορφανού στην πρεμιέρα του στην Γ΄ Εθνική, έδειξε ψυχικά αποθέματα, επέστρεψε στο ματς και με τον έμπειρο φορ να σκοράρει στο 90΄ πήρε την ισοπαλία από το τελικό 2-2 ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Σε ένα χορταστικό αν μη τι άλλο ματς στο γήπεδο της Ηράκλειας ο Μέγας αν και έδειχνε να πατάει καλά στο πρώτο ημίωρο, βρέθηκε εκτεθειμένος σε δύο φάσεις μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και πριν καταλάβει τι ακριβώς τον χτύπησε, μέσα σε λίγα λεπτά το σκορ είχε γίνει 0-2!

το φιλμ της αναμέτρησης στο serressport.gr

Συνθέσεις

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΠΕΡΗΣ (Μ.Δουλγέρης): Κασίμης, Παπανικολάου, Νέδος(85΄ Κρυστάλλης), Αγγελίδης, Ζάντσιος, Νικολίτσας, Μπάρδας, Σελαλματζίδης(72΄ Κωνσταντίνου), Γκόγκας, Μπίντσης(90΄ Γκάλιος Ν.), Μαυρουδής(46΄ Κούτλας)

ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ (Π.Στυλιανού): Τοπαλίδης, Ράνος, Παυλίδης, Κάμπατζης, Μαυρομμάτης, Μπαμπατζάνης(90΄ Τζαμπέγια Γ.), Έλεζι, Τζαμπέγια Φ., Αποστολίδης, Δουμάνης, Δούμπλατζης(81΄ Κωνσταντινίδης Σ.)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected