Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Στην κορυφή ο ΠΑΟ Κουφαλίων των Κύρου και Παπατζίκου!

Ο ΠΑΟ Κουφαλίων πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης και συνέχισε με την πέμπτη της σερί νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

Όπως αναφέρει το goalpress, «Θύμα» της αυτή την φορά ο Ηρακλής Αμπελοκήπων, ο οποίος υποχρεώθηκε στη πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα και άφησε μόνο πρώτο πλέον τον ΠΑΟ Κουφαλίων.

Η ομάδα του Ανέστη Τσιτενίδη νίκησε με 2-1, ένα παιχνίδι που εξ’ αρχής έδειξε τις διαθέσεις της για να πάρει το τρίποντο. Στο 34ο λεπτό ο Μαντζιούνης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ στο 50ο λεπτό ο Τσακίρης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 59ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Ηρακλής μείωσε σε 2-1 με τον Τσακίρη.

Ο «Γηραιός» έδωσε μάχη για να αποφύγει την ήττα, δίχως όμως αποτέλεσμα, ενώ έφυγε και με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Αθανασίου.

Συνθέσεις

ΠΑΟ Κουφαλίων: Κύρου, Χαραλαμπίδης, Γάκης, Κοντσίδης, Λιόντας, Γαβανάς, Υψηλός, Μαργαρίτης, Μαντζιούνης, Τσακίρης, Αϊβάζης. Αγωνίστηκαν επίσης οι: Θωμαϊδης, Παπατζίκος, Γιαννουπλάκης, Μποχωρίδης

Ηρακλής Αμπελοκήπων: Νιάνιος, Παπαδημητρίου, Παπαιωάννου, Αθανασίου, Σακκαλής, Καρασταύρου, Σπάσης, Σαββαϊδης, Μπετσάκος, Αθανασιάδης, Γκιάλης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected