Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ακόμη τρεις στο κατώφλι του Ηρακλή!

Ο πολυσκόρερ της κατηγορίας, Κρυστάλλης ενισχύει τη γραμμή κρούσης, ενώ αναμένονται Αθανασίου και Παναγιωτούδης για να «γεμίσει» η μεσαία γραμμή…

Ο άνθρωπος – γκολ της Γ΄ Εθνικής, με 45 τέρματα στην κατηγορία, είναι παίκτης του Ηρακλή. Ο 35χρονος υψηλόσωμος (1.85) σέντερ φορ, Παντελής Κρυστάλλης, με τη φήμη του «killer» στο πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίζονται οι «κυανόλευκοι», συμφώνησε και θα φορά τη φανέλα του Ημίθεου.

Με μακρά θητεία σε πολλές ομάδες των χαμηλών κατηγοριών, αποτελεί εγγύηση προσφοράς στη γραμμή κρούσης. Τελευταία αγωνίστηκε στην ΑΠΕ Λαγκαδά.

Όπως αναφέρει το bluearena, σειρά παίρνει ο Παντελής Αθανασίου, με τον πρώην ανασταλτικό μέσο του Διαγόρα να βρίσκεται ένα βήμα από το τυπικό της ένταξής του στην ομάδα. Πρόκειται για άλλον έναν «εμπειροπόλεμο» της κατηγορίας, που στα 31του θα έρθει για να δώσεις λύσεις στον κρίσιμο χώρο του κέντρου.

Κοντά στην ένταξή του στον Ηρακλή είναι, πλέον, και ο Κώστας Παναγιωτούδης, ο οποίος, έχοντας αποκτήσει πολλές εμπειρίες και σε επίπεδο Super League, τελευταία αγωνίστηκε στη Δόξα Δράμας και αναμένεται να ενισχύσει – επίσης – την μεσαία γραμμή των «κυανολεύκων».

Να διευκρινιστεί ότι ο 23χρονος, που αγωνίζεται τόσο ως «εξάρι», όσο και ως «οκτάρι», έχει αποδεσμευτεί από τον ΠΑΟΚ εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο, αγωνιζόμενος ως ελεύθερος στους Δραμινούς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected