Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Ατρόμητος Διαβατού 1-0

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου, που δυσκολεύτηκε κόντρα στον ουραγό Ατρόμητο Διαβατού αλλά με ένα γκολ του Γερμάνη, πήρε το πολύτιμο τρίποντο.

Η ομάδα των Γιώργου και Μπάμπη Σπυριδωνίδη δεν έθελξε με την απόδοση της και γενικότερα δεν κατάφερε να βρει τις επιθετικές λύσεις για να απειλήσει την εστία του Πάτρα, ωστόσο φαινόταν πιο ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και ήταν εκ των πραγμάτων σίγουρο πως θα έβρισκε τον τρόπο να σκοράρει.

Κι αυτό γιατί, ο Ατρόμητος του Άρη Αδαλόγλου περιορίστηκε σε πιο παθητικό ρόλο, έχοντας ως βασικό μέλημα την αμυντική λειτουργία και σε έναν βαθμό τα κατάφερε, μιας και οι ευκαιρίες που δημιούργησε ο Απόλλων ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Οι “κυανόλευκοι” δουλεύουν όμως καθημερινά και με υπομονή, θα έρθουν και τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι, έχοντας υπεροπλία στο κέντρο αλλά και δεδομένη την ποιότητα (ατομικά) των παικτών της, είχε την κατοχή και την υπεροχή χωρίς όμως να δημιουργεί τις κλασικές ευκαιρίες στα καρέ του Πάτρα. Η πίεση αύξησε τις πιθανότητες για γκολ, οι περιπτώσεις όμως των Σαρκατζή και Σπυρίδη, δεν ολοκληρώθηκαν όπως θα ήθελαν οι πράσινοι.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Αγίου Γεωργίου ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Σαρκατζή μέσα στην περιοχή, με τον ρέφερι κ. Κωστούλη να δείχνει συνέχεια στο παιχνίδι.

Το γκολ που έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους σημείωσε στο 65′ ο Γερμάνης, ο οποίος έκανε το “ένα-δύο” με τον Τουλουμτζή στο ύψος της μεγάλης περιοχής και το σουτ με το αριστερό κατέληξε στη δεξιά γωνία του Πάτρα.

Οι προσπάθειες των φιλοξενούμενων να αντιδράσουν, δεν καρποφόρησαν και οι “πράσινοι” κράτησαν σχετικά εύκολα το προβάδισμα φτάνοντας μάλιστα σε δύο – τρεις ακόμη περιπτώσεις στο 2-0.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κωστούλης, με βοηθούς τους κ.κ. Λιόλιο και Μαργαρίτη

Συνθέσεις

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Ταχτατζής, Πρόιος, Ορφανίδης (80′ Τρούπκος), Τουλουμτζής, Καριπίδης (74′ Γκαλαΐτσης), Σαρκατζής, Σπυρίδης, Σαντίνι, Λιάτσος, Τσουλχάη, Γερμάνης (78′ Κουτούλης)

Ατρόμητος Διαβατού : Πάτρας Γ., Κοντογιάννης (79′ Στριμπίνος), Καμπούρης, Μπαλτζής Θ., Ευαγγέλου, Πάτρας Ρ., Αρβανιτίδης, Μπερτούφι, Κωστογλίδης (84′ Ντινόπουλος), Βασιλείου, Χατζηγεωργίου (46′ Μπαλτζής Β.)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected