
Μαχητικότατοι, παθιασμένοι και πεισματάρηδες οι άπειροι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, αγωνίστηκαν σκληρά κόντρα στον πλήρη Αγροτικό Αστέρα στο γήπεδο της Επανομής, φέρνοντας 0-0.
Με μόνο 11 παίκτες, μια αλλαγή και έναν αναπληρωματικό τερματοφύλακα ο «κυανόλευκος» προπονητής δεν μπορεί να διατηρεί παράπονα από το αγωνιστικό φρόνημα των «μικρών» του και όλα δείχνουν ότι με την ουσιαστική ενίσχυση από έμπειρους παίκτες η ομάδα θα ανέβει επίπεδο θεαματικά.
Τις εντυπώσεις κέρδισε ο πύρινος κόσμος του Ηρακλή, που κατέκλυσε το γήπεδο «Νίκος Σαράφης» και συμπαραστάθηκε εντυπωσιακά σε αυτά τα νεαρά παιδιά.
το φιλμ της αναμέτρησης στο bluearena
Συνθέσεις
ΗΡΑΚΛΗΣ: Γιούδας, Κριτσιάνης, Μυλωνάς, Τσαλταμπασίδης, Ιωαννίδης, Μούδιος, Ευσταθιάδης, Αποστόλου, Αβραμίδης, Ανδρεάκος (90΄+1΄Κατσούλης), Δραγάνης.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γκεβρέκης, Καραντασιαδης, Κεχαγιάς, Ζώτος (90΄Γεωργιάδης), Αγτζίδης, Ζαχαράκης, Μερτζάνης, Προβατίδης, Μαντζίρης, Παπουτσής, Ατζαμιδάκης (58΄ Χειριντράντας)
φωτ. από SDNA






