Α ΕΠΣ Ημαθίας

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου 0-0 (photos+vid)


Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το σημερινό παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Νέας Νικομήδειας, ανάμεσα σε δύο ομάδες με τους ίδιους στόχους τη φετινή σεζόν.

Η Νέα Γενεά δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου, που πήρε έναν σημαντικό βαθμό σε μια δύσκολη έδρα, σε μια χρονιά μάλιστα που δεσπόζουν τα play out και κάθε απώλεια, μετρά διπλά.

Η ομάδα του Μπάμπη Πετρίδη είχε τις πιο σημαντικές ευκαιρίες στο σημερινό παιχνίδι κι αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια, θα μπορούσε να πάρει το προβάδισμα, ειδικά στο 1ο ημίχρονο που έφτασε τουλάχιστον σε τρεις περιπτώσεις κοντά στο γκολ.

δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα του 1ου μέρους :

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο κοιτώντας περισσότερο την άμυνα τους και προσπαθώντας κυρίως με τους Ρόκο και Τουλουμτζή να μεταφέρουν τη μπάλα (κυρίως) από τον άξονα και να απειλήσουν τα καρέ του Μανιόπουλου, χωρίς όμως τη χαρακτηριστική φάση.

Από την άλλη πλευρά και όσο περνούσε ο χρόνος, η κόπωση επηρέασε σημαντικά τους γηπεδούχους οι οποίοι ναι μεν “φρεσκαρίστηκαν” με κάποιες αλλαγές ωστόσο δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Γιώργο Ταϊλαχίδη, ο οποίος αντικατέστησε σήμερα τον τραυματία Ταχτατζή.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Τράντο και Πίτο.

Συνθέσεις

Νέα Γενεά Νικομήδειας : Μανιόπουλος, Μουρατίδης, Τσιφλίδης, Συμεωνίδης, Παγγούρας, Καϊογλίδης (77′ Σταυρίδης), Δαλήγκαρος, Καλφούτζος, Παπαδόπουλος, Λιλιόπουλος, Σακαλής (51′ Μυλωνάς).

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Ταϊλαχίδης, Πρόιος, Ορφανίδης, Λιάτσος, Σαντίνι (87′ Τσουλχάη), Τουλουμτζής, Ρόκο, Γερμάνης, Σαρκατζής, Σπυρίδης (82′ Παπαδίνας), Πήκος

δείτε φωτογραφίες της αναμέτρησης ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected