Κατηγορίες
Football League

Ισόπαλο το Πελοποννησιακό ντέρμπι της Football League

Σπάρτη και Παναιγιάλειος δεν έμειναν ευχαριστημένοι με το 1-1 στη Λακωνία, αφού οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες και οι φιλοξενούμενοι τη… νίκη μέχρι το τελευταίο πεντάλεπτο.

Όπως αναφέρει το FL News, η ισοπαλία (1-1) ανάμεσα στην Σπάρτη και τον Παναιγιάλειο ίσως να αδικεί περισσότερο τους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν αρκετές φάσεις, χαμένο πέναλτι και παράπονα για ένα ακόμη πέναλτι στο 24ο λεπτό, αλλά σίγουρα ο Παναιγιάλειος που είχε σε καλή μέρα τον τερματοφύλακα Πολίτη άξιζε τον βαθμό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Αιγίου στην αρχή της αναμέτρησης πήγε από την κόλαση στον παράδεισο, αφού στο 10ο λεπτό ο Ράνος έστειλε με εκτέλεση πέναλτι τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Παναιγιάλειου και στο 13ο λεπτό ο Αρναρέλλης με υπέροχο τελείωμα στην αντεπίθεση έβαλε μπροστά στο σκορ του φιλοξενούμενους.

Από εκεί και πέρα η Σπάρτη άυξησε ακόμη περισσότερο την πίεση της, με τον Ράντι, δημιούργησε αρκετούς κινδύνους στην εστία του Πολίτη, αλλά δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο για τα δίχτυα για να διεκδικήσει την ανατροπή. Τελικά αρκέστηκε στην ισοπαλία με το γκολ του Οικονομόπουλου στο 85ο λεπτό με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ με γέμισμα στην περιοχή του Ράντι.

Συνθέσεις

ΣΠΑΡΤΗ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Γιακουμής, Οικονομόπουλος, Μπέλης (55′ Φουρτάδο), Ζουλιώτης, Τριανταφυλλάκος, Νιάρος, Μπαρέττας (72′ Γουόρντεν), Μάγκας (83′ Κατσίκης), Βοσνακίδης, Ράνος, Ράντι

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Πολίτης, Ρέλλας (46′ Τσερκέζος), Παπαχρήστος, Ιντζίδης, Μπρους, Γκουμας, Αρναρέλλης (82′ Γκούφας), Κριστέτο, Στίκας, Γεωργακόπουλος (66′ Σταματής), Σκαρτσίλας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected