Football League

Τα έχει με την τύχη του ο Εργοτέλης!

Δύο δοκάρια, ένα χαμένο πέναλτι και… ένα τσουβάλι χαμένες ευκαιρίες ήταν οι λόγοι που ο Εργοτέλης παρά την καλή του εμφάνιση δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη επί της Καλλιθέας, με την οποία έμεινε ισόπαλος 0-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν το «αφεντικό» της αναμέτρησης από το 15’ και μετά, χωρίς να μπορέσουν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε επιτυχία, απέναντι σε μια εμφανώς υποδεέστερη Καλλιθέα, η οποία είχε κορυφαίο παίκτη της τον τερματοφύλακά της Κορωνάκη. Σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης είχε αριθμητικό πλεονέκτημα, το οποίο όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει, όταν αποβλήθηκε ο Βασιλείου, σε φάση όπου είχε το χαμένο πέναλτι στο 50’ ο Σταματάκος.

Στον παρθενικός τους για το πρωτάθλημα αγώνα, οι κιτρινόμαυροι παρατάχθηκαν με τερματοφύλακα τον Λαδά, αριστερό οπισθοφύλακα τον Σταμόπουλο, δεξιό τον Μπουρσέλη και κεντρικούς αμυντικούς τους Μπάτζιο και Μαζουλουξή. Στο κέντρο αμυντικό χαφ ήταν ο Βογιατζής, με τον Μπούζα και τον Μπουτσάκη πιο μπροστά, στα άκρα τους Σταματάκο και Ροβίθη, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Κούιπερς.

το φιλμ της αναμέτρησης στο grandsport.gr

Συνθέσεις

Εργοτέλης (Τ. Γκώνιας): Λαδάς, Μπουρσέλης, Βογιατζής, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (72’ Κούρτι), Σταμόπουλος, Ροβίθης (46’ Έφορντ), Κούιπερς, Σταματάκος, Μπούζας (78’ Αγγελόπουλος).

Καλλιθέα (Μ. Τροΐζι): Κορωνάκης, Μπράιμα, Μάκο (66’ Μηλιός), Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Μίγγος, Χοτζάλι, Βινίσιους (64’ Σμυρλής), Συριόπουλος, Βασιλείου, Ξόμπλιος (54’ Παναγιωτούδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected