Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στον Ηρακλή ο Πτηνόπουλος!

Ο επιθετικός που θα μπορεί να αγωνίζεται, τόσο ως «φουνταριστός», όσο και στα άκρα της μπροστινής γραμμής εντοπίστηκε από το τεχνικό επιτελείο του Ηρακλής στο πρόσωπο του Μηνά Πτηνόπουλου.

Όπως αναφέρει το bluearena, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πολλές παραστάσεις από τις μικρότερες κατηγορίες, που διαθέτει παρόμοια αγωνιστικά χαρακτηριστικά με τον – επίσης νεοαποκτηθέντα – Βασίλη Παπαδόπουλο, ώστε αμφότεροι να μπορούν και να αντικαταστήσουν τον Παντελή Κρυστάλλη ως σέντερ φορ, αλλά και να συνδυαστούν μαζί του, αγωνιζόμενοι στα πλάγια.

Ο 24χρονος επιθετικός (γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου 1993), έχει αγωνιστεί στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, στον Άρη Ακροποτάμου, στον Εθνικό Νέου Αγιονερίου, στην Καβάλα και μέχρι προσφάτως στον Αιολικό.

Η μετακίνησή του στον Ηρακλή ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, ώστε να προλάβει να αγωνιστεί στο φιλικό με τον Μ. Αλέξανδρο Καρπερής, όπως κι έγινε, προκειμένου να είναι έτοιμος και προσαρμοσμένος στην ομάδα, με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεών της.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected