Κατηγορίες
Football League

Δημοσίευμα για Δημήτρη Μάνο και Πανσερραϊκό

Ο Πανσερραϊκός έχει ήδη ολοκληρώσει σχεδόν τις δύο πρώτες του μεταγραφές, με τον Περικλή Αμανατίδη να περιμένει τους Κάκκο και Αναστασόπουλο στις προπονήσεις και είναι δεδομένο πως η μεταγραφική ενίσχυση θα συνεχιστεί, καθώς υπάρχουν ανάγκες, αλλά και διάθεση από την διοίκηση να δοθούν χρήματα, προκειμένου το πρόσωπο της ομάδας το 2018 να είναι διαφορετικό.

Όπως αναφέρει το serressport το όνομα του Δημήτρη Μάνου βρίσκεται ψηλά στην λίστα των “Λιονταριών”

Ο 23χρονος επιθετικός ανήκει στον ΟΦΗ, ωστόσο τα προβλήματα στους Κρητικούς είναι αρκετά και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αποχωρήσεις. Εφόσον γίνει αυτό είναι βέβαιο πως τα «λιοντάρια» θα κινηθούν για την απόκτηση του.

Ο Δημήτρης Μάνος γεννήθηκε στις 16/9/1994 στα Τρίκαλα Ημαθίας. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Αστέρα Αλεξάνδρειας. Στα 15 του χρόνια αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος, με την Μικτή ομάδα της ΕΠΣ Ημαθίας και στα 16 του χρόνια έγινε επαγγελματίας στη Βέροια. Με την ομάδα αυτή, αγωνίστηκε σε Β’ Εθνική και Σούπερ Λίγκ έχοντας 22 συμμετοχές και 1 γκολ, στην συνέχεια δόθηκε δανεικός στον Εργοτέλη με τον οποίον πέτυχε 6 γκολ σε 18 ματς, για να επιστρέψει στην Βέροια και να κάνει ακόμη 4 ματς στην Σούπερ Λίγκ. Από το καλοκαίρι του 2016 ανήκει στον ΟΦΗ με τον οποίον έχει μέχρι και σήμερα 36 συμμετοχές και 11 γκολ, εκ των οποίων τα 10 πέρυσι κάνοντας εξαιρετικό πρωτάθλημα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected