Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

“Ερυθρόλευκος” ο Καμπλιώνης!

Ένα 24ωρο πριν την έλευση του 2018, ο Ολυμπιακός Βόλου πραγματοποίησε την πρώτη του μεταγραφή.

Ο λόγος για τον Αντώνη Καμπλιώνη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ιάλυσο εκεί όπου αγωνίστηκε το τελευταίο 6μηνο. Παλαιότερα ο 26χρονος (24/10/1991) επιθετικός θήτευσε με επιτυχία σε Τρίκαλα, Απόλλωνα Λάρισας, ΑΕΛ, Πύδνα Κίτρους και Χανιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έλευση στην ομάδα, του 26χρονου επιθετικού Αντώνη Καμπλιώνη. Πρόκειται για την πρώτη μεταγραφή της χειμερινής περιόδου των ερυθρολεύκων, ενώ έπεται και συνέχεια.

Ο Αντώνης Καμπλιώνης (γεννηθείς στις 24 Οκτωβρίου 1991) έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Α.Ο Χανίων, την ΑΕΛ, αλλά και στον Απόλλωνα Λάρισας. Με την ομάδα του Α.Ο. Τρικάλων την περίοδο 2014- 2015 είχε πανηγυρίσει την άνοδο από την Γ’ Εθνική Κατηγορία στη Football League, ενώ ξαναφόρεσε την φανέλα της θεσσαλικής ομάδας την περσινή χρονιά.

Ο 26χρονος έμπειρος επιθετικός διακρίνεται για την ποιότητα και τη μαχητικότητά του και είναι σίγουρο πως θα βοηθήσει τα μέγιστα στην ομάδα μας.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανοίγει, με την έλευση του Αντώνη Καμπλιώνη, την αυλαία των μεταγραφικών κινήσεων και επισημαίνει πως άμεσα θα υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές, που θα ενταχθούν στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου και θα αγωνιστούν με τα ερυθρόλευκα.

Αντώνη, καλή επιτυχία!»

Εκτός από την απόκτηση του Καμπλιώνη η διοίκηση των Θεσσαλών, αναμένεται εντός της ημέρας να ανακοινώσει ακόμα μια μεταγραφή.

Ολυμπιακός Βόλου: Έκανε σεφτέ με Καμπλιώνη

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected