Κατηγορίες
Football League

Κι άλλη αποχώρηση από τον ΟΦΗ!

Μετά τους Κουσκουνά και Σιώπη ο Άλμπερτ Ρούσσος γίνεται ο τρίτος ποδοσφαιριστής που αποχωρεί από τον ΟΦΗ και εκείνος ψάχνοντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η δική του περίπτωση δεν δείχνει να έχει να κάνει τόσο με το οικονομικό όσο με το αγωνιστικό σκέλος καθώς ζήτησε ο ίδιος να φύγει επειδή δεν έπαιρνε μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Επαφή με τους Λατίνους για να λυθεί το πρόβλημα

Λεάλ, Μάρτος και Ορτέγκα παραμένουν εκτός προπονήσεων και οι μέτοχοι της ΠΑΕ είναι σε επαφή μαζί τους προκειμένου να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Όπως αναφέρει το gentikoule, με προσπάθειες μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, υπάρχει ήδη επικοινωνία με τους Μάρτος, Ορτέγκα και Λεάλ, προκειμένου και αυτοί τις επόμενες μέρες να επιστρέψουν στις προπονήσεις του ΟΦΗ και να είναι στην διάθεση της ομάδας, για το παιχνίδι με τον ΑΟΧανιά/Κισσαμικό, που θα γίνει το Σάββατο 6/1 στο Γεντί Κουλέ.

Οι επαφές μετόχων της ΠΑΕ με τους παίκτες, προκειμένου να κάνουν μερικές μέρες υπομονή και να λάβουν τα χρήματα που τους οφείλονται, συνεχίζονται, με στόχο, ο ΟΦΗ να συνεχίσει ενωμένος την φετινή του προσπάθεια.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected