Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Νέο έτος με αναζήτηση προπονητή και για τρεις αντικαταστάτες στο ρόστερ!

Ο Νίκος Ζαλίκας είναι ο πρώτος που ανοίγει την… πόρτα της εξόδου από την Καλαμάτα, η οποία τη νέα χρονιά φαίνεται πως εκτός από τις διοικητικές αλλαγές και έχει και αγωνιστικές.

Όπως αναφέρει το sport365, ο Κατερινιώτης τεχνικός έκανε σήμερα (30/12) την τελευταία του προπόνηση στο Ασπρόχωμα και στη συνέχεια, σε συζήτηση που είχε με τους ποδοσφαιριστές, ενημέρωσε ότι δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας, ευχόμενος παράλληλα καλή συνέχεια. Μάλιστα, μάζεψε ήδη τα πράγματα του και αναχώρησε για την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Το “διαζύγιο” με την Μαύρη Θύελλα ήταν συναινετικό και πάρθηκε από κοινού, η δε απόφαση είχε ληφθεί μέρες, αλλά συνέπεσε με την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος και είχε πάρει παράταση.

Η αποχώρηση του 55χρονου προπονητή, ωστόσο, δεν θα είναι και η μοναδική, καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες ενδέχεται να ακολουθήσουν οι Ορέστης Νικολόπουλος, Αλέξανδρος Τσεμπερίδης και Δημήτρης Τσατσόπουλος, οι οποίοι σε κατ ιδίαν συζητήσεις με μέλη του Δ.Σ. και εξέφρασαν την επιθυμία τους να αποχωρήσουν.

Από την άλλη, οι άνθρωποι της διοίκησης μίλησαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και ζήτησαν απ όλους να κάνουν ορισμένες ακόμη μέρες υπομονή, καθώς οι εξελίξεις θα τρέξουν άμεσα τα επόμενα 24ωρα, ενώ στην παρούσα φάση παρουσιάζονται αρνητικοί σε κάθε αποχώρηση και αποψίλωση του ρόστερ.

Οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι όπως είναι λογικό, εκφράζουν την ανησυχία τους για την επόμενη μέρα, έκαναν Πρωτοχρονιά με “γεμάτες” τσέπες, καθώς εξοφλήθηκαν τον μισθό Δεκεμβρίου, αφού η απελθούσα διοίκηση του Σταύρου Παπαδόπουλου ολοκλήρωσε τις οικονομικές της υποχρεώσεις προς άπαντες, έτσι όπως άλλωστε είχε δεσμευτεί ότι θα πράξει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected