Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Συνεχίζεται η…κατάρα των ξένων στην Καβάλα!

Οι ξένοι που αποκτήθηκαν τα τελευταία χρόνια στη Γ` Εθνική από την περίοδο 2014-2015 μέχρι και τώρα, αποδείχθηκαν… περαστικοί από το στρατόπεδο του ΑΟΚ

Πρόσφατα αποτέλεσε παρελθόν ο πιο διάσημος απ` όλους που ήρθαν. Όπως αναφέρει η proininews, ο Ρομπέρ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2017 για να κάνει τη διαφορά και να είναι ο ηγέτης της ομάδας με την εμπειρία και την προσωπικότητα που διαθέτει. Σίγουρα η παρουσία του στα αποδυτήρια ήταν καταλυτική για την καθημερινότητα της ομάδας αλλά και για τους νεαρούς παίκτες.

Αγωνιστικό όλοι περιμένανε πολλά περισσότερα από τον Γάλλο πρώην παίκτη του Πανθρακικού και του ΠΑΟΚ.

Ο Ρομπέρ μάλλον δεν προσαρμόστηκε σ` ένα άγνωστο πρωτάθλημα γι` αυτόν. Το καλοκαίρι αποκτήθηκε επίσης ο Γάλλος Κεϊτά από την Κ-20 της Μονπελιέ. Αρχικά φαινόταν ότι ο ΑΟΚ τσίμπησε λαυράκι. Στα φιλικά έδειξε καλά στοιχεία. Στο πρωτάθλημα σε αρκετά ματς κινήθηκε στη μετριότητα. Ένα πειθαρχικό παράπτωμα ήταν η αφορμή που έφυγε από το ρόστερ.

Την περίοδο 2016-2017 ήρθαν το καλοκαίρι ο Σέρβος Παβίσεβιτς από τον Αχαρναϊκό και ο Σκοπιανός Ζλατκόφσκι με θητεία στην Ελλάδα σε Παναχαϊκή και Λαμία.

Ξοδεύτηκαν πολλά χρήματα και για του δυο. Ο Παβίσεβιτς έφυγε τον Γενάρη για την Δόξα Δράμας ενώ είχε σημειώσει 8 γκολ με τη φανέλα του ΑΟΚ, όμως η ομάδα είχε μείνει πολύ νωρίς εκτός στόχου. Σίγουρα καλός παίκτες αλλά μάλλον πολλά τα χρήματα που έκλεισε στον ΑΟΚ για τη συνολική του προσφορά, κυρίως στα δύσκολα ματς.

Ο Ζλατκόφσκι αρχικά είχε χρησιμοποιηθεί πλάγιος από τον Ταουσιάνη. Σε καμία περίπτωση όμως δεν ήταν για τα άκρα. Στη συνέχεια έπαιξε στον κάθετο άξονα αλλά και πάλι δεν έπεισε. Δεν έκανε σε καμία περίπτωση τη διαφορά ενώ η μεταγραφή του διαφημίστηκε σε αρκετά μεγάλο βαθμό την εποχή που έγινε. Έφυγε πολύ γρήγορα, πριν το περσινό Γενάρη.

Την περίοδο 2015-2016 δεν είχε ξένο παίκτη στο ρόστερ του ο ΑΟΚ.

Την περίοδο 2014-2015 είχαν έρθει το καλοκαίρι, ο Σέρβος Πόποβιτς και ο Βραζιλιάνος Ζουνίνιο. Ο σέντερ φορ Πόποβιτς είχε σημειώσει κάποια γκολ ενώ ήταν παίκτης περιοχής.

Ξαφνικά σε μια νύχτα έφυγε από την Καβάλα και ίσως να μην το ήξεραν και οι άνθρωποι της ομάδας.

Ο Ζουνίνιο έπαιζε στα πλάγια αλλά και στον κάθετο άξονα. Φαινόταν ότι ήξερα μπάλα αλλά μάλλον δεν ήταν αυτό που έψαχνε ο ΑΟΚ. Μεγάλος σε ηλικία, του βγήκε και ένας τραυματισμός και κάπου εκεί τελείωσε η όλη του παρουσία στην Καβάλα.

Εν ολίγοις ο ΑΟΚ πήρε ελάχιστα πράγματα απ` όλους τους ξένους που έφερε στην Καβάλα από το 2014 μέχρι τώρα. Σαφώς περιμέναμε τα περισσότερα και λόγω ονόματος από το Ρομπέρ. Έφυγε και αυτός πολύ γρήγορα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected