Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μια παράσταση στη βροχή! (vid)

Ήταν 10 χρόνια δίχως νίκη στη Σοσιεδάδ, έχανε 2-0 στο 34’, αλλά Λουίς Σουάρες και Μέσι με γκολάρες χάρισαν στην Μπαρτσελόνα το τρελό 2-4 και συνεχίζουν το αήττητο.

Για να βρεις την τελευταία φορά που η Μπαρτσελόνα έκανε ανατροπή στο «Ανοέτα», θα πρέπει να γυρίσεις 88 χρόνια πίσω. Ήταν το 1930 όταν κατόρθωσε να γυρίσει αγώνα στην έδρα της Σοσιεδάδ. Γενικότερα όμως στη Χώρα των Βάσκων δεν επέστρεφε σε ματς χάνοντας στο ημίχρονο, από το 1929 (1-2 Ιρούν), έχοντας μόλις μια ισοπαλία σε εκείνα τα μέρη τα 30 τελευταία χρόνια. Σκεφτείτε λοιπόν πόσο δύσκολο ήταν τώρα να χάνει 2-0 στο 34’, στο γήπεδο όπου δεν νικούσε μία 10ετία τώρα. Κι όμως η ομάδα που έχει στήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε το γύρισε στο εκπληκτικό 2-4 και συνεχίζει στο τρελό φετινό αήττητό της.

η ανάλυση του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Σοσιεδάδ (Εουσέμπιο Σακριστάν): Ρούγι, Γιορέντε, Ραούλ Νάβας, Οντριοθόλα, Κέβιν, Ιγιαραμέντι (56’ Θουμπελδία), Θουρουτούθα, Τσάμπι Πριέτο, Κανάλες, Χουάνμι (59’ Ογιαρθάμπαλ), Γουίλιαν Ζοσέ

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Βερμάλεν, Σέρζι Ρομπέρτο, Ζόρντι Αλμπα, Μπουσκέτς, Αντρέ Γκόμες (79’ Ντιν), Ράκιτιτς, Παουλίνιο (65’ Ντεμπελέ), Μέσι, Λουίς Σουάρες (90’ Ντένις Σουάρεθ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected