Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Δημοσίευμα για συμφωνία Άρη με Κανακούδη!

Μεταγραφική έκπληξη στους κίτρινους που αποκτούν τον έμπειρο μέσο που αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας

Σε συμφωνία με τον Πέτρο Κανακούδη για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι ήρθε, σύμφωνα με πληροφορίες της «Μetrosport», ο Θόδωρος Καρυπίδης και κατά τη διάρκεια της ημέρας αναμένεται η επισημοποίηση της συνεργασίας από την ΠΑΕ Άρης.

Προηγούμενος ελληνικός σταθμός του Κανακούδη ήταν η Κέρκυρα τη σεζόν 2014-15 στη Super League, ενώ στη Football League έχει να αγωνιστεί από το δεύτερο μισό της περιόδου 2011-12 (με τη Βέροια 11 συμμετοχές).

Συνολικά στην πρώτη κατηγορία έχει 132 αγώνες και 3 γκολ με ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλή, Δόξα Δράμας, Πλατανιά, Απόλλων Σμύρνης και Κέρκυρα. Στη Β’ μετράει 59 εμφανίσεις και 7 γκολ με Βέροια και Αστέρα Τρίπολης, ενώ έπαιξε και στη Γ’ Εθνική με τους Λύκους (34 αγώνες).

Ο πρώτος επίσημος αγώνας της επαγγελματικής του καριέρας ήταν ένα ματς κυπέλλου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ απέναντι στη Χαλκηδόνα τη σεζον 2001-02. Στο Δικέφαλο ανήκε μέχρι και το 2005 (μεσολάβησε ο δανεισμός στους Λύκους), ενώ στον Ηρακλή θήτευσε το 2010-11 στη Super League (14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 1 στο κύπελλο).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected