Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Επέστρεψε στα πάτρια μετά από 17 χρόνια!

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Βαγγέλη Μόρα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος απ’ τον Παναιτωλικό, με τον έμπειρο Έλληνα στόπερ να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στην ΑΕΛ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βαγγέλης Μόρας. Ο έμπειρος στόπερ, με πλούσια καριέρα στο ιταλικό πρωτάθλημα, έμεινε μόλις χθες (30/01) ελεύθερος απ’ τον Παναιτωλικό και ήρθε σε συμφωνία με τους “βυσσινί” για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Όπως αναφέρει το athleticlarissa, ο 36χρονος αμυντικός άρχισε την καριέρα του απ’ τα τμήματα υποδομής της Λάρισας, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά σε Προοδευτική, ΑΕΚ, Μπολόνια, Σουόνσι, Τσεζένα, Ελλάς Βερόνα, Μπάρι και Παναιτωλικό. Παράλληλα, είναι 27 φορές διεθνής με την Ελλάδα.

Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει μια μεταγραφή με πολλαπλή σημασία για την πρόσφατη ιστορία της και για το μέλλον της. Μετά από μία διεθνή και εγχώρια καριέρα πολλών ετών επιστρέφει στην ΑΕΛ ο διεθνής έλληνας ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Μόρας.

Ο Βαγγέλης Μόρας, μια προσωπικότητα που εκτός της μεγάλης του ποδοσφαιρικής αξίας έχει να επιδείξει κι ένα παγκοσμίως αξιοζήλευτο κοινωνικό έργο (Save Moras), υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΛ για τους επόμενους έξι μήνες.

Ο Βαγγέλης Μόρας θα συμμετάσχει στη σημερινή προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ηλία Φυντάνη και των συνεργατών του και θα παρουσιαστεί επίσημα στις 17:30 το απόγευμα στο AEL FC Arena μαζί με τους Raiko Milosavljevic, Nemanja Mladenovic, Hristofor Hubchev, Aleksandar Gojkovic και Παρασκευά Λυκούργο. (Θα απουσιάσει ο νεαρός τερματοφύλακας Στέφανος Σουλούκος, καθώς ακόμα και σήμερα προπονείται στην Αθήνα με την Εθνική ομάδα Κ-16).”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected