Κατηγορίες
Football League

Νέα “γκέλα” των Τρικάλων, τέλος ο Αντωνίου!

Σημαντική η ισοπαλία του Αιγινιακού κόντρα στον σαφώς πιο ποιοτικό ΑΟ Τρίκαλα, που παρουσίασε και πάλι μέτριο πρόσωπο. Τέλος ο Αντωνίου αμέσως μετά το ματς

Όπως όλα δείχνουν… το τρένο μιας ενδεχόμενης ανόδου για τα Τρίκαλα χάνεται κάθε αγωνιστική που περνά και είναι κρίμα διότι το υλικό είναι εξαιρετικό, η διοίκηση είναι παρούσα αλλά η εικόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν είναι καλή.

το φιλμ του αγώνα στο goaltrikala.gr

Συνθέσεις

Αιγινιακός: Τόλιος, Τοπαλίδης, Γιαζιτζόγλου, Βλάχος, Πετρούσης, Πολύζος, Αντωνιάδης, Γκατζολάρι (65′ Ζούρκος), Σοφιάννης (79′ Κούστα), Πέτιτς, Παπαδόπουλος (86′ Ανδρικόπουλος).

ΑΟ Τρίκαλα: Αποστολίδης, Πάνος, Χιντζίδης, Κοτσώνης, Βέρτζος, Μάκος, Ανδρεόπουλος (78′ Ντακόλ), Τσιάρας (60′ Σαχινίδης), Μιλοσάβλιεφ, Γιαννιτσάνης, Ζγκούρι (70′ Τόμιτς).

Τίτλοι τέλους για Αντωνίου

Η νέα ισοπαλία του ΑΟ Τρίκαλα στι Αιγίνιο… έφεραν το τέλος της παρουσίας του Σωτήρη Αντωνίου στον πάγκο της ομάδας.

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε, ο πρωην παι τεχνικός των «κυανέρυθρων» είπε για το ματς πως η ομαδα του ΑΟΤ ειχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δε μπόρεσε να σκοράρει τονίζοντας πως παύει πια να είναι προπονητής της ομάδας.

Ευχαρίστησε τον Δημήτρη Μπαταγιάννη λέγοντας ότι τέτοιοι παράγοντες πρέπει να μείνουν στον ποδόσφαιρο, ευχαρίστησε τον γενικό αρχηγό Ζήση Κατσαντώνη, τους παίκτες, το προσωπικό, τον κόσμο και εξέφρασε την πίστη του πως η ομάδα θα πάει ψηλά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected