Κατηγορίες
Football League

“Τρένο” στα τελευταία παιχνίδια ο Απόλλων Λάρισας!

Την ανοδική του πορεία συνέχισε ο Απόλλων Λάρισας, καθώς έστω και δύσκολα πέρασε νικηφόρα από το Αίγιο επικρατώντας 1-0 του Παναιγιάλειου.

Οι «κυανόλευκοι» τα… βρήκαν σκούρα κόντρα σε έναν «ταλαιπωρημένο» αντίπαλο και χρειάστηκαν ένα γκολ του Μαυρία στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους για να φύγουν με το «τρίποντο» στις αποσκευές τους. Στην αντίπερα όχθη, οι Αιγιώτες με 11 παίκτες διαθέσιμους, παρουσιάστηκαν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστικοί ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι και σίγουρα η… επόμενη μέρα μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη.

Για όσους περίμεναν πως το παιχνίδι θα είναι εύκολη υπόθεση για τον Απόλλωνα Λάρισας, «διαψεύστηκαν» ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ο Παναιγιάλειος έστω και με σχήμα ανάγκης, δεν παρουσιάστηκε απλά ανταγωνιστικός αλλά ήταν καλύτερος από τον αντίπαλό του στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

το φιλμ της αναμέτρησης στο FL News

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάπαλος, Ρέλλας, Σμίλτος, Βλάχος, Γκούμας, Τσουρής, Κόκκορης, Καζναφέρης, Σακελλαρόπουλος, Γαβριηλίδης, Σταματής.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ι. Ανδρέου, Αγρόδημος, Χατζής, Μαυριάς (87’ Κωτσιαρίδης), Τσιλούλης (79’ Συράκος), Ιβανίδης (46΄Γαρυφαλλόπουλος), Κανούλας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected