Γ Εθνική / Τοπικά

Γράφει ιστορία ο Αετός Ορφανού!

Για τον Αετό Ορφανού, η περίοδος 2017-18 είναι ιστορική για πολλούς λόγους.

Αρχικά, οι «ασπρόμαυροι» συμμετέχουν για πρώτη φορά στην 39χρονη ιστορία τους σε εθνική κατηγορία, όμως βάλθηκαν να… τρελάνουν κόσμο με την πορεία τους στον 1ο όμιλο, μια και «τρέχουν» ένα εντυπωσιακό σερί επτά διαδοχικών νικών.

Επίτευγμα, που τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν πετύχει ομάδες με πολύ βαρύτερη φανέλα από τον Αετό, όπως ο Αγροτικός Αστέρας τη σεζόν 2013-14, ο Πανσερραϊκός της σεζόν 2014-15, ο Άρης της περιόδου 2015-16 και ο Απόλλων Πόντου (Καλαμαριά) της σεζόν 2016-17!

Μάλιστα, με την πορεία αυτή, η ομάδα του Δημήτρη Σίτσα βρίσκεται στη δεύτερη θέση με ΑΟΚ και Σκούταρι και την επόμενη εβδομάδα μπορεί να βρεθεί ακόμη και στο ρετιρέ της βαθμολογίας, αν κερδίσει τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, που πέρασε χθες από την Κομοτηνή με 1-3 επί της Δόξας Προσκυνητών και βρίσκεται ξανά στην κορυφή.

Ειδικότερα, ο Αετός έχει να φύγει με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο από τις 3 Δεκεμβρίου (8η αγωνιστική), όταν και είχε ηττηθεί με 2-1 από την Ελπίδα Σκουτάρεως στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών.

Έκτοτε, έχει κερδίσει τους Δόξα Προσκυνητών (3-2 εντός), ΑΕ Διδυμοτείχου (1-0 εντός), Νέστο (0-1 στη Χρυσούπολη), Μ.Α. Καρπερής (5-2 εντός), Ορφέα Ξάνθης (2-4 εκτός), Μ.Α. Ξηροποτάμου (3-1 εντός) και Άρη Αβάτου (1-0 εντός).

Σερί, που το Παραλίμνιο, το οποίο οδηγεί τον βαθμολογικό πίνακα δεν έχει να επιδείξει!

περισσότερα στο xronometro.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected