Γ Εθνική / Τοπικά

Εξελίξεις στον Άρη Παλαιοχωρίου!

Αναπάντεχες ομολογουμένως εξελίξεις στον Άρη Παλαιοχωρίου, που αποχαιρέτησε σήμερα τον Λεωνίδα Μπίλη!

Παρά το γεγονός πως η ομάδα βρίσκεται στη διεκδίκηση του τίτλου (παρά το γεγονός πως είναι νεοφώτιστη), ο έμπειρος προπονητής αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία, όπως ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα ο σύλλογος της Χαλκιδικής.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι δρόμοι των δύο πλευρών χωρίζουν φιλικά ωστόσο η διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει στο “διαζύγιο” έπειτα την αναμέτρηση στον Εύοσμο και το ατυχές αποτέλεσμα σε μια πολύ κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος

Αναλυτικά :

“Σήμερα 6 Φεβρουαρίου του 2018 οι δρόμοι της ομάδας μας και του προπονητή Λεωνίδα Μπίλη χωρίζουν.

Ο πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα μέλη του συλλόγου θα θέλαμε να εκφράσουμε και να δηλώσουμε ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον άνθρωπο και προπονητή Λεωνίδα. Η πορεία θριάμβου της ομάδας μας στους επικίνδυνους δρόμους της Γ´Εθνικής ήταν κυρίως δικό του επίτευγμα. Η εγκατάστασή του στο χωριό μας και η συνεχής τριβή του με την ομάδα και τους ανθρώπους της, τον έκανε να μας αγαπήσει και να τον αγαπήσουμε και να μας δώσει τόσες χαρές διαφημίζοντας την περιοχή μας σε όλη την Ελλάδα. 

Τον αξίζουν πολλά “ευχαριστώ” – “ευχαριστώ” τα οποία μάλλον ποτέ δεν θα είναι αρκετά για να εκφράσουν την πραγματική ευγνωμοσύνη που όλοι νιώθουμε.

Παρόλα αυτά η “Αγάπη για την ομάδα” που με πολύ απλά λόγια ορίζεται το να δίνεις χωρίς να περιμένεις να πάρεις πίσω παρά μόνον να προσφέρεις, μας αναγκάζει οι δρόμοι μας να χωρίσουν.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη ζωή του, στην οικογένειά του και στην καριέρα του. Τον ευχαριστούμε για την συνεργασία μας και πιστεύουμε ότι η φιλία θα είναι αυτή που θα μείνει. 

Γεια σου φίλε Λεωνίδα !”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected