Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Όσο έχει Ρόβα (21 γκολ ήδη) δεν φοβάται ο Ηρακλής! (vids)

Πιο άνετα από ό,τι προδίδει το τελικό σκορ κατέκτησε μία ακόμη νίκη ο Ηρακλής, με το 2-1 απέναντι στον ΑΟ Καρδίας.

Παρά το μόνο ένα γκολ της διαφοράς στο σκορ, ο Ηρακλής με το 2-1 επί του ΑΟ Καρδίας, εξασφάλισε μία άνετη νίκη και τρεις ακόμη πολύτιμους βαθμούς στην πορεία του για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη βαθμολογία του 2ου Ομίλου.

Άνετη, διότι οι φιλοξενούμενοι, ακόμη και όταν μείωσαν το σκορ, δεν μπόρεσαν να φανούν απειλητικοί, καθώς η ποιοτική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είναι τεράστια και αυτό αποδείχθηκε ξεκάθαρα μέσα στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου.

Ο Ημίθεος φάνηκε να διαχειρίζεται τις βασικές απουσίες που του παρουσιάστηκαν (Α. Αθανασίου, Κωστούλας, Κυριακίδης) και ήταν πιεστικός από το πρώτο λεπτό, επιτυγχάνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων με τον… «συνήθη ύποπτο», Χρήστο Ρόβα (28΄ και 48΄), χωρίς να… ανησυχήσει από το γεγονός ότι ο αντίπαλος μείωσε γρήγορα το σκορ.

Οι ευκαιρίες για να επιτευχθεί άλλο ένα ευρύ εντός Καυτανζογλείου σκορ ήταν πολλές, αλλά άκαρπες, με αυτό που μέτρησε στο τέλος να είναι η κατάκτηση του «τρίποντου».

το φιλμ του αγώνα στο bluearena.gr

Συνθέσεις

Ηρακλής : Βοσνιάδης, Καστριτσέας (55΄ Ντε Σμεντ), Καραντασιάδης, Ρεβυθόπουλος, Κουρέλλας, Γιαννίτσης, Παναγιωτούδης, Πτηνόπουλος, Μεντί (70΄ Αμαραντίδης), Παπαδόπουλος, Ρόβας (90΄+1΄ Κρυστάλλης).

ΑΟ Καρδίας : ?

πηγή βίντεο : iraklis1908TV

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected