Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Μακεδονικός – Ηρακλής 1-0 (vid)

Χωρίς τις κατάλληλες επιθετικές εμπνεύσεις ο Ηρακλής, γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Μακεδονικό, με τέρμα του Ανωνιάδη. “Έσπασε” το αήττητο του Γηραιού, μεγάλη νίκη παραμονής για τους “πράσινους”.

Η ομάδα του Γιώργου Αβραμίδη έγινε η τρίτη, μετά την ΑΕ Καρίτσας και την ΑΠΕ Λαγκαδά, που καταφέρνει να νικήσει φέτος τον Ηρακλή. Το γκολ πέτυχε ο Αντωνιάδης σε μια γιορτή του ποδοσφαίρου στην Ευκαρπία!

Το παιχνίδι ξεκίνησε νωθρά, με τους φιλάθλους του Ηρακλή να δημιουργούν ζεστή ατμόσφαιρα από την κερκίδα και τους ποδοσφαιριστές του Γηραιού να προσπαθούν να τεστάρουν την άμυνα των γηπεδούχων

το φιλμ του αγώνα στο epsm24.gr

Μετά την εκτός έδρας νίκη του στα Τρίκαλα, ο Άρης Παλαιοχωρίου πέρασε ξανά πρώτος με 51 βαθμούς, αφήνοντας τον Ηρακλή 2ο με 49 και ένα παιχνίδι λιγότερο. Από την άλλη, ο Μακεδονικός βρίσκεται πλέον 9 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, μετά τη σπουδαία του νίκη.

Συνθέσεις

Μακεδονικός (Αβραμίδης): Γουμάγιας, Τουμανίδης, Τσιαμπάζης, Αντωνιάδης (77′ Βόσδου), Τσουκάνης, Ζαφειρίδης (83′ Καρτίεφ), Διαμαντίδης (73′ Λυκίδης), Γαρύφαλλος, Λύρας, Pokong (66′ Στασινόπουλος), Παπαποστόλου

Ηρακλής (Αναστασιάδης): Βοσνιάδης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Καραντασιάδης, Γιαννίτσης, (79′ Αμαραντίδης), Ρόβας, Παναγιωτούδης (51′ Ντεσμέντι), Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος (75′ Mendy), Κωστούλας.

δείτε το γκολ του Μακεδονικού στο 1:07.50 του βίντεο :

ORASI TV

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected