Κατηγορίες
Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Κύπελλο Ερασιτεχνών [3ος όμιλος] Θρίαμβος Σερβιανών – Νέος Αμφίλοχος 2-4

Στον τελικό του 3ου Ομίλου του Κυπέλλου Ερασιτεχνών πέρασε ο Νέος Αμφίλοχος που επικράτησε εκτός έδρας του Θρίαμβου Σερβιανών με 4-2.

Όπως αναφέρει το olatagoal, ο αγώνας στην κανονική του διάρκεια έληξε ισόπαλος 2-2 και χρειάστηκε η παράταση εκεί που ο Αμφίλοχος ήταν καλύτερος πετυχαίνοντας 2 γκολ με το τελικό 2-4 να του δίνει την πρόκριση.

Επόμενος αντίπαλος θα είναι ο Θεσπρωτός στην Ηγουμενίτσα (9/5).

Ο Θρίαμβος ήταν η ομάδα που προηγήθηκε με 1-0 στο 33′ με τον Τιαφίτσα που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και στο 50′ ο Χριστογιάννης ισοφάρισε σε 1-1 για το Νέο Αμφίλοχο οποίος στο 57′ πήρε το προβάδισμα με 1-2 με γκολ του Τσιούνη. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 60′ με τον Ρηστάνη σε 2-2, σκορ που δεν άλλαξε στην κανονική διάρκεια του αγώνα και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση.

Εκεί ο Νέος Αμφίλοχος με πρωταγωνιστή τον Τσιούνη που πέτυχε δύο γκολ στο 94′ και στο 120′ πήρε την πρόκριση με σκορ 2-4.

Συνθέσεις

Θρίαμβος Σερβιανών: Κυρικλίδης, Μπάλλας, Κομπίλας, Τζίμας, Βραχνός (90+1′ Αναγνωστόπουλος), Γιάκος (96′ Βύζας), Σκούφης, Τσιαφίτσας (67′ Μουζακίτης), Ριστάνης (81′ Αλεξίου), Ηλίας, Διαμαντόπουλος

Νέος Αμφίλοχος : Ρόκκος, Κωστακιώτης (46΄Δράκος), Χριστογιάννης, Κοκώνης, Μαλής, Ζοτάι (90′ Λίλα),Τσιούνης, Κούσης (69′ Νικολογιάννης), Τόσκα (46′ Κολοβάκης), Νάκος, Λαγοπάτης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected