Football League

Παραλίγο την επική ανατροπή η Αναγέννηση!

Ένα απίστευτο παιχνίδι με το εντυπωσιακό σκορ 3-3 να το σφραγίζει, διεξήχθη στο ΔΑΚ Καρδίτσας ανάμεσα σε Αναγέννηση και Κισσαμικό.

Οι κιτρινόμαυροι άτυχοι και όχι καλοί στο πρώτο μέρος, βρέθηκαν να χάνουν με 0-3, πληρώνοντας ότι και το σύστημα των 3 στόπερ, με τον Τζέκο μέσα σε αυτούς, που δούλεψε με τον Πανσερραϊκό, δεν δούλεψε στο σημερινό ματς.

Αντίθετα στην επανάληψη με τον Τζέκο δίπλα στον Κονέ και το 3-5-2 ως επιλογή όχι απλά δούλεψε αλλά έφερε την ισοπαλία με 3-3, με την ομάδα της Καρδίτσας να κάνει ένα από τα καλύτερα ημίχρονα της χρονιάς και ναέχει ευκαιρίες ακόμα και να πάρει το παιχνίδι.

Η ισοφάριση του 0-3 έφερε χαμόγελα στην κερκίδα που γκρίνιαζε έντονα στο ημίχρονο, αλλά από την άλλη δεν αλλάζει την απώλεια δύο πόντων στη μάχη που δίνει η Αναγέννηση για αποφυγή του υποβιβασμού.

το φιλμ του αγώνα στο karditsalive

Συνθέσεις

Αναγέννηση : Γκέκας, Καρίκι(61 Καραγιάννης), Κωνσταντινόπουλος, Τζέκος, Θεοδωράκης, Βατουσιάδης, Πλαβούκος, Σταματάκης, Κονέ, Σουντουρά, Πααπευθυμίου(46 Ρουσσάκης)

Κισσαμικός : Παπαδόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Φουάσης, Ζουλης, Σάλιακας(68 Τόλι), Σελιωνατάκης, Γκίνη, Χαλκιαδάκης, Ξυδάς(80 Βρεττός), Λέο Μπαπτίστ(83 Νικόλτσης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected