Αθλήματα

Εκπληκτική δήλωση Τσιτσιπά : “Από μικρός ονειρευόμουν να παίξω με τον Ναδάλ!”

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραδέχτηκε μετά τον θρίαμβο επί του Πάμπλο Καρένιο Μπούστα στα ημιτελικά της Βαρκελώνης ότι ο αγώνας κόντρα στον Ράφα Ναδάλ είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.

«Για να είμαι ειλικρινής, όταν θα αγωνίζομαι αύριο, δεν θα κοιτάω ποτέ το σκορ», είπε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, που θα παίξει στις 17.00 τον πρώτο του ATP τελικό. «Θα προσπαθήσω να είμαι επιθετικός και να κάνω το παιχνίδι μου. Από τότε που ήμουν μικρός, ήταν όνειρό μου να αντιμετωπίσω τον Ράφα. Είναι φοβερό που θα τον έχω απέναντί μου. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και πάνω από όλα να το απολαύσω».

Όπως αναφέρει το SDNA, ο Στέφανος μίλησε και για τη συνολική του πορεία στη Βαρκελώνη. «Αισθάνομαι πολύ καλά σε αυτό το τουρνουά. Έχω κίνητρο σε κάθε αγώνα. Θα συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω και να φτάσω στα όρια του τένις μου. Έχω ποικιλία στο παιχνίδι μου και ένα ξεκάθαρο πλάνο. Νιώθω ότι όλα είναι υπό έλεγχο, ότι το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να εφαρμόσω τη σωστή τακτική για να πάνε καλά τα πράγματα».

Θυμίζουμε ότι ο Ναδάλ έχει 18 διαδοχικές νίκες στο χώμα και 44 σερί κερδισμένα σετ. Με την επικράτησή του σε βάρος του Νταβίντ Γκοφέν, έφτασε τις 400 νίκες στη συγκεκριμένη επιφάνεια!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected