Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ακυρώνει τη φιέστα ο Ηρακλής, με σκληρή ανακοίνωση!

Oι αντιδράσεις του Ηρακλή, έπειτα από τη χθεσινή (νέα) αλλαγή κανονισμών στο θέμα των ποινών αδειοδότησης, συνεχίζονται, καθώς όπως ανακοίνωση το ποδοσφαιρικό τμήμα των «κυανόλευκων», ακυρώνει την προγραμματισμένη Κυριακάτικη φιέστα για την απονομή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση… «Το πρωτάθλημα που κέρδισε ο Ηρακλής είναι παντοτινό αλλά και χαραγμένο μέσα του», ενώ στέλνει μήνυμα προς όλους και καταλήγει: «Ο Ηρακλής ήταν είναι και θα είναι ανένταχτος απέναντι σε λυκοφιλίες, σε ανιαρές συμμαχίες και σε κυκλώματα που ρήμαξαν το δύσμοιρο Ελληνικό Ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια».

Aναλυτικά όσα αναφέρει αυτή:

“Μετά και την χθεσινή απόφαση της Super League για την αλλαγή των ποινών του κανονισμού αδειοδοτήσεων και την στάση που κράτησαν όλες οι προηγούμενες διοικήσεις της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απέναντι στον ιστορικότερο Σύλλογο της Βορείου Ελλάδος τον Ηρακλή μας, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να ματαιώσει την απονομή στέψης του Πρωταθλητή από αντιπροσωπεία της ΕΠΟ.

Το πρωτάθλημα που κέρδισε ο Ηρακλής είναι παντοτινό αλλά και χαραγμένο μέσα του. Είναι αυτό της αξιοπρέπειας και της αυτονομίας, ένα αγαθό που φέτος του το παρείχε ο κόσμος του και μόνο, από το προσωπικό του υστέρημα.

Τα τρία αστέρια είναι οδηγός μας για το παρόν και το μέλλον μας, αλλά να θυμάστε ότι ο Ηρακλής θα επιστρέψει εκεί από που δεν έπεσε ποτέ πιο δυνατός και σίγουρα πιο σοφός από ποτέ. Ο Ηρακλής ήταν είναι και θα είναι ανένταχτος απέναντι σε λυκοφιλίες, σε ανιαρές συμμαχίες και σε κυκλώματα που ρήμαξαν το δύσμοιρο Ελληνικό Ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected