Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ηρωϊκή εμφάνιση στο “Ettihad” και ελπίδες για παραμονή!

Η Χάντερσφλιντ πήρε ισοπαλία 0-0 από την Μάντσεστερ Σίτι και παραμένει στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η νεοφώτιστη ομάδα δίνει αγώνα επιβίωσης και χάλασε το πάρτι τίτλου της Μάντσεστερ Σίτι, καθώς απέσπασε ισοπαλία 0-0 και παραμένει στο +3 από την ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας όμως και χειρότερη διαφορά τερμάτων από τις υπόλοιπες ομάδες. Οι γηπεδούχοι δεν έκαναν καλή εμφάνιση και δεν κατάφεραν να ανοίξουν την άμυνα των αντιπάλων τους.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι, μάλιστα, που είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, με την κορυφαία να ανήκει στον Χαντερτζονάι, που είδε τον Έντερσον να βγάζει και να κρατάει το 0-0. Ο Βραζιλιάνος ήταν ο πιο απασχολημένος από τους δύο τερματοφύλακες, με την Σίτι να δυσκολεύεται να βρει ρυθμό και την εικόνα να μην αλλάζει πολύ στην επανάληψη και το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Συνθέσεις

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς (73’ Μπ. Σίλβα), Οταμέντι, Ντελφ (57’ Μεντί), Φερναντίνιο, Ντ. Σίλβα, Ντε Μπρόινε (67’ Γκουντογκάν), Σανέ, Στέρλινγκ, Ζεσούς

Χάντερσφιλντ (Ντέιβιντ Βάγκνερ): Λεσλ, Σμιθ, Γιόργκενσεν, Σίντλερ, Κονγκολό, Λέβε (78’ Μαλόουν), Χογκ, Χαντερτζογκάι, Μόι, Πρίτσαρντ (82’ Βαν Λα Πάρα), Μουνιέ (60’ Ντεπουάτρ)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected