Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Κούπα μέσα στη Ρώμη για τη Γιουβέντους! (vid)

Ρόμα και Γιουβέντους αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στο Olimpico και οι Bianconeri κατέκτησαν και τυπικά το 7ο σερί Scudetto. Πέρασε η Νάπολι από την Σαμπ (0-2).

Ακόμα και αν η Γιουβέντους έχανε με 4-0 και η Νάπολι περνούσε με το ίδιο σκορ από το Marassi κόντρα στην Σαμπντόρια, την επόμενη αγωνιστική αυτό το σκηνικό έπρεπε να συμβεί ξανά για να καλυφθεί η διαφορά των 16 τερμάτων ανάμεσα στις δύο ομάδες και να πανηγυρίσουν οι Vesuviani.

Ευτυχώς για τους φίλους των Bianconeri τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά καθώς η ομάδα τους πήρε τον βαθμό που χρειαζόνταν μετά το σβηστό 0-0 με τους Giallorossi και είναι και επίσημα για 7η σερί σεζόν πρωταθλήτρια Ιταλίας. Νίκησε στην έδρα της Σαμπ η Νάπολι (0-2).

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Ρόμα (Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Αλισον, Κολάροβ, Ζεσούς, Φάσιο, Φλορέντσι, Ντε Ρόσι (82′ Στρούτμαν), Πελεγκρίνι (73′ Γκοναλόνς), Ναϊνγκολάν, Ουντέρ (81′ Σικ), Ελ Σαραουί, Τζέκο.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Αλεξ Σάντρο, Ρουγκάνι, Μπαρτσάλι, Ντε Σίλιο, Κεντίρα, Πιάνιτς, Μπερναρντέσκι (67′ Ντάγκλας Κόστα), Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς (81′ Μπετανκούρ), Ιγουαΐν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected