Κατηγορίες
Basket

Έκανε το πρώτο βήμα για την άνοδο ο ΓΑΣ Μελίκης!

Η Μελίκη επικράτησε με 79-55 της Αριδαίας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Μελίκης, σε αγώνα για την 1η αγωνιστική της Β’ φάσης των playoffs της A’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Με αυτήν τη νίκη της η Μελίκη έκανε το 1-0 και απέχει μόλις μία από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την άμεση επιστροφή της στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Στον αντίποδα, η Αριδαία καλείται πλέον να κάνει δύο νίκες στους ισάριθμους εναπομείναντες αγώνες, ώστε να πετύχει την ανατροπή στην σειρά των τελικών.

Όπως αναφέρει το katerinisport, μετά από ένα αμφίρροπο πρώτο τετράλεπτο (5-4), η Μελίκη πήρε τον έλεγχο του αγώνα, βελτιώνοντας την επιθετική της λειτουργία, διατηρώντας ταυτόχρονα την αμυντική της αποτελεσματικότητα και βρέθηκε να προηγείται με 18-9 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Αριδαία αντέδρασε, μειώνοντας σε 22-18, έξι λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μισού της αναμέτρησης, με την Μελίκη να ισορροπεί στην συνέχεια και να προηγείται με 35-31 στη λήξη της δεύτερης περιόδου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Μελίκη είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, διευρύνοντας συνεχώς το προβάδισμά της και έφτασε σε μία δίκαιη εύκολη επικράτηση με το τελικό 79-55.

Δεκάλεπτα: 18-9, 35-31, 56-43, 79-55.

ΓΑΣ Μελίκης (Ασλανίδης): Λιόλιος 10, Μαυρίδης 26 (3), Κυριακού, Σαζακλίδης 10, Μαγαλιός, Στακτάρης, Παπαρόσης, Σταυρουλάκης 11 (1), Μπούθας, Κοτζαμπάσης 16 (1), Παπαδόπουλος, Ρογγότης 6.

ΦΟ Αριδαίας (Βάτσης): Τριανταφύλλου 2, Βασίλογλου, Μπίνος, Τοπαλίδης 4, Αμανίδης, Μπεγλόπουλος 2, Παπαβραάμ, Αβραμίδης 14 (4), Υποδηματόπουλος, Μακρόπουλος 6, Στρέπκος 13, Καρνάβας 14.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected